God Jul från din flyttfirma i Stockholm

2019 går mot sitt slut och vi på CaMa Service vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul och tacka samtliga av våra kunder för året som gått. Vi är oerhört tacksamma för det förtroende vi fått och hoppas på att nästa år bjuder på samma möjligheter och ännu fler härliga samarbeten.

Nytt år – nya möjligheter med hjälp från rätt flyttfirma

Januari är en månad då många flyttar landet över. I synnerhet alla studenter i samband med skolornas terminstarter och vi På CaMa Service är givetvis redo att möta det kraftiga behovet av flytthjälp. Med stort engagemang och bred kapacitet svarar vi på kundens behov och ser till så att alla får en optimal start på det som väntar. Vi kan leverera emballaget som behövs, hjälpa till med packningen, bära och transportera samt montera och hjälpa till med att komma iordning. Våra erfarna städare ser därefter till så att flyttstädningen blir genomförd på bästa sätt och har man saker man inte vill ta med sig löser vi med magasinering i lämpliga lokaler.

Koppla av och njut av julens lediga dagar så tar vi över det tyngsta lasset.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.