CaMa Service Flytt & Städ

Färre måsten och mer tid över till annat

Våra tjänster är för dig som vill stressa ner och uppleva en vardag med färre måsten och mer tid över till annat. Medan vi städar kan du spendera tid med din familj, ägna dig åt dina favoritaktiviteter eller ge dig en välförtjänt stund för dig själv. Oavsett behov står vårt team redo att möta kraven så att du får uppleva känslan av ett rent och väldoftande hem, om och om igen. Vi erbjuder nästintill alla tjänster inom flytt och städ, från vanlig flytthjälp till kontorsflytt. Även flyttstäd, hemstäd och butiksstäd bland annat. Vi har något för alla.

Provstädning

Nyfiken på varför dina grannar valt att anlita oss för återkommande hemstädning? Boka tid för en provstädning och se efter själv. För bara 110 kr i timman inkl. moms efter rutavdrag får du chansen att testa på hur vår hemstädning fungerar och varför den blivit så populär. När vi är klara och du fått tid att känna in känslan bara ett rent hem kan förmedla väljer du själv hur du vill gå vidare och schemalägga din fortsatta städning. Vi lovar samma städare, samma dag och tid oavsett om du vill ha besök varje, varannan eller var fjärde vecka. All städning formas efter dina personliga önskemål liksom hemmets behov med hög prio på trygghet och kundnöjdhet.

Läs mer:

Vi underlättar din vardag

Vi på CaMa Service har nu städat hem och företag i Stockholm i över tio års tid med strålande resultat. Tillsammans med vår växande kundkrets har vi fortsatt expandera och utvecklas för att kunna hjälpa ännu fler med alla deras varierande behov. Förutom tjänster inom städ erbjuder vi även allomfattande hjälp vid din flytt, magasinering, fönsterputs och trädgårdsskötsel m.m. liksom bygg och måleri.

Flytthjälp

Alla som någon gång har flyttat vet att det tar på krafterna, både fysiskt och genom all planering som behövs göras. Vid en flytt är det oftast svårt att veta vart man ska börja och hur man ska lägga upp det, man har ju trots allt oftast mer saker än vad man tror. Vi finns för att hjälpa er i stunder som dessa, när varken tid eller ork går ihop. Vi har all förståelse för att ni behöver lägga er tid på att prioritera annat, låt oss hjälpa er med en smidig och snabb flytt.

Läs mer: https://www.camaservice.se/flyttfirma/

Bygg och måleri

Vi erbjuder helhetslösningar gällande alla typer av byggprojekt, måleri och renoveringar i bostadens alla olika rum. Vi har allomfattande kompetens inom el, VVS, bygg och måleri. Tack vare vår breda kompetens inom alla dessa områden slipper du som kund allt extra arbete som vanligtvis tillkommer gällande kontakt med flera olika hantverkare på samma gång.

Läs mer: https://www.svenskbyggmaleri.se

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.