Alla hjärtans dag!

Uppskattat present!

Skäm bort någon av dina nära och kära med ett presentkort hos oss. Kanske är någon i din närhet mitt uppe i en flytt eller bara gillar att ha det fint och ombonat hemma, men kanske inte alltid har tiden att städa?

Våra presentkort går att använda på alla våra tjänster. Underlätta vardagen och minska stressen med ett fint städat hem eller bärhjälp vid flytt, det kommer garanterat vara väldigt uppskattat. Beställ presentkort här.

 

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.