08-684 093 43

Våra flyttjänster

Flytthjälp – FlyttstädningMagasinering
Packmaterial – FlyttipsChecklista

Hos CaMa Service AB finns inga begränsningar,vi hjälper er med flytt över hela Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Stockholm

Alla som en gång deltagit under en flytt vet hur ansträngande och krävande det kan va. Allt som ska planeras och förberedas kräver sin tid och när sedan flytten väl ska gå av stapeln så krävs det mer energi än vad man först kanske kunnat vänta sig. Visst hade det väl varit skönt att avlastas de tyngsta lassen eller erbjudas tips och råd i en krävande stund som underlättar?

Med en professionell flyttfirmas hjälp kan det bli möjligt. Vi vet av erfarenhet vad det är ni står inför och har all förståelse i världen för att både tid och ork tryter. Med vår assistans och vår kunskapsbank kan er flytt löpa både säkrare och smidigare.

Står ni i startgroparna inför en kommande flytt eller befinner ni er mitt uppe i en och ångrar att ni inte bad om professionell hjälp? Då ska ni ringa oss. Vi hjälper er med allt ifrån mindre ingrepp till allomfattande hjälp och bistår gärna med den kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss under våra tio år inom branschen. Vi tycker att alla ska få känna glädje inför sin flytt.


En flyttfirma gör flytten till en trevligare upplevelse

Fördelarna med att anlita en professionell flyttfirma till er hjälp vid er kommande flytt är påtagliga oavsett vem man är eller vart ifrån man kommer eller ska. För företag innebär hjälpen att man inte riskerar några onödiga avbrott i sin verksamhet eller produktion och privatpersoner sparar in på både sin egen och sina vänners tid och energi. Genom att ta del utav våra skräddarsydda paket kan ni slippa precis allt ni vill undkomma kring er flytt. Stäng dörren bakom er och lämna städningen vidare till oss och anländ till en lägenhet/lokal där allt redan är upplockat och färdigställt. Ni slipper köra flyttbil eller bära. Räck bara över era nycklar till de nya ägarna och gå vidare mot de nya äventyr som väntar.

Fördelarna som ingen vill gå miste om:

  • Tiden är knapp för de allra flesta som den är utan att behöva planera inför eller genomföra en flytt. Med en flyttfirmas hjälp kan man lägga de tyngsta uppgifterna åt sidan och lägga fullt fokus på de roligare bitarna.
  • De som flyttfirman sänder ut har alla erfarenhet och kunskap nog till att kunna hantera hela flytten både effektivare och säkrare än vad man själv hade gjort. Rätt verktyg och kapacitet säkerställer snabba och tryggare flyttar.
  • Varken vardagslivet eller verksamheten kommer att behöva ta skada.
  • Ni behöver inte själva ordna med flyttbil eller andra transportmedel för lasset.

Efter att ha varit verksamma så pass länge som vi har varit nu och hjälpt så många flyttande i Stockholm under alla dessa år så vågar vi också på att kalla oss själva för experter inom flytt. Som kvitto på vårt gedigna arbete och professionella jobb så har vi också byggt upp en nöjd kundkrets och ett rykte som vi är oerhört stolta över. Dagligen hjälper vi företag och privatpersoner med flyttjänsten av olika slag i Stockholm och är vana vid bohag och gods av alla dess slag.  Vi vet vad som krävs för att vara lönsamma som hjälp under en företagsflytt och hur vi kan stå bäst till tjänst även för privatpersoner.


En billig flyttfirma

När ni anlitar oss på CaMa Service kan ni vara säkra på att få service och assistans av högsta slag. Oavsett om ni ber om vår hjälp i form av privatperson eller för ert företags vidkommande så tar vi fram skräddarsydda lösningar som kommer att uppnå era unika behov och förväntningar. Vi har både kapacitet och flexibilitet till att ge alla flyttande i Stockholm vad de behöver utan att någonsin behöva tumma på kvalitén. Vi förstår att sakers affektionsvärden kan överstiga dess faktiska siffra och arbetar alltid varsamt och omsorgsfullt för er allas trygghet. Här är era saker i trygga händer. Vi har givetvis också ansvars- och transportförsäkring hos If samt nödvändigt yrkestrafiktillstånd.

Vi hjälper er med er packning, fraktar hela ert bohag säkert fram till er nästa adress och om så önskas finns vi också där för att packa upp och montera det ni äger väl på plats. Givetvis så kan vi också leverera er packmaterialet som ni behöver för säker och smart packning samt ta över den omfattande och oerhört ansträngande flyttstädningen. Allt för att ni i er tur ska kunna lägga all er tid och hela ert fulla fokus på det som komma skall och på att komma iordning på er nya vistelse. Vi är också stolta över att numera även kunna erbjuda riktigt bra magasineringsmöjligheter till alla de som känner behov utav extra plats för möbler eller kartonger under kortare eller längre stunder. Kanske är det mitt i flytten, inför en renovering eller efter att ha tömt ett dödsbo? Oavsett så kommer era saker precis som alltid vara trygga hos oss i varma och optimala lokaler.


Ert trygga alternativ till flyttfirma

Det var med en förhoppning om att kunna underlätta och förgylla i stunden för flyttande invånare i Stockholm som vi en gång startade vår verksamhet. Vi vet av erfarenhet hur ansträngande en flytt kan vara och erbjuder därför också allt ifrån helhetslösningar till punktinsatser åt samtliga av våra kunder för att förhoppnings göra flytten till den trevliga händelse som den bör vara.

Hur kan vi som professionell flyttfirma med våra tjänster och kunskaper på bästa sätt bistå er under er flytt?

Skriv gärna ner en lista över tankar och punkter som är av större betydelse för er och fundera på om ni främst är intresserade utav våra helhetslösningar eller enklare punktinsatser. Det är era behov som styr hur vi arbetar och vi är måna om att kunna uppnå era önskemål och göra det absolut bästa för er. Vi vill att alla som tar del av vår hjälp ska kunna känna sig trygga och nöjda med oss i alla led från start till mål.


CaMa Service Flytt & Städ – Ett tryggt och säkert alternativ

En flytt är i stort sett alltid förknippad med oerhört mycket stress samt ansträngande och tidskrävande moment. För många så innebär den förmodligen också en hel del vakna och oroliga nätter eller dagar som kantas av ångest. Genom att anlita oss på CaMa Service och ta del av vår professionalism som erfaren flyttfirma så kommer ni att kunna underlätta hela processen avsevärt.


Alla förtjänar vi en hjälpande hand

Sitter du där just nu och planerar inför en kommande flytt? Minns du hur det var förra gången eller känner du dig nervös då det faktiskt är första gången som du ska ta dig och ditt bohag till en ny adress?

Vad du än känner inför din kommande flytt så är du inte ensam. Alla som någon gång varit med under en flytt känner till hur tråkigt, tungt och krävande det kan vara. Det är många bitar som ska falla på plats innan man är redo och chocken är oftast total inför hur mycket man faktiskt har som måste packas och förpackas inför frakten. Varför inte göra det enklare för dig själv samtidigt som du slipper betunga dina bekanta genom att anlita en professionell flyttfirma? Vi bistår med all den flytthjälp som du behöver och ser till så att bohaget blir packat ordentligt, säkert fraktat dit det ska och hjälper er att montera eller packa upp om ni så önskar. För att ni sedan ska kunna fokusera helt på att komma till rätta så erbjuder vi oss också att axla den slutliga städningen. Våra medarbetare ser till så att samtliga vrår blir grundligt rengjorda utan risk för påbackningar eller betalningskyldighet.

Alla är värda en hjälpande hand i tuffare stunder och med våra prisvärda tjänster kan alla få den hjälp som just de behöver.


Fördelar med CaMa Service flytthjälp

Praktisk packning – Vi har allt material och allt emballage som ni behöver samt gedigna kunskaper kring hur man packar på ett både smart, effektivt och säkert sätt. Vi delar gärna med oss av de råd och tips som vi samlat på oss genom åren som aktiva inom branschen. Skulle ni sedan vilja slippa er packning helt så tar vi över.

Färre lyft – Det är lätt att man underskattar det fysiska arbetet som en flytt faktiskt innebär. Den innebär generellt sett alltid mängder av tunga lyft under längre perioder, men med vår hjälp kommer ni att kunna skona era kroppar. Vi på CaMa Service är alla vana vid att ta i och har all kunskap som krävs för att flytta och behandla era saker med varsamhet och respekt.

Smidigare transport – Ett av de större problemen som man står inför vid en flytt är transporten och att hitta ett ledigt fordon att hyra som lämpar sig för den flytt som ska genomföras. Med en flyttfirmas hjälp behöver ni inte oroa er för det alls. Vi har fordon för alla flyttillfällen och bohagsstorlekar så att er flytt ter sig både säker och snabb.

Samlad kostnadsöversikt – Anlitar ni oss kommer ni också att veta precis vad er flytt kommer att kosta er allt inkluderat. Vi erbjuder alla fria och anpassade offertförslag och ser till så att allt finns med på ett skriftligt avtal.

Kunskap och erfarenhet – En erfaren flyttfirma har oerhörda kunskaper som är ovärderliga för den som vill flytta effektivt, billigt och smidigt på ett så säkert och praktiskt vis som möjligt.

Allomfattande koncept – Vill man verkligen dra nytta av sin flyttfirma och slippa allt det som man våndas inför kring sin flytt så bör man välja en med allomfattande flyttjänster från packning till slutstäd. Då har man också möjligheten att fokusera enbart på att vänja sig vid sin nya situation och komma till rätta på sin nya destination.


Effektiv och smidig flytt med våra flyttjänster

Efter att ha arbetat som flyttfirma åt behövande företag och privatpersoner i flera års tid törs vi kalla oss själva för experter och lova alla kunder det de behöver. I över tio års tid har vi bistått med våra professionella tjänster för flytt av alla dess slag och är vana vid att hantera alla möjliga typer av bohag. Med försiktighet och omtanke tar vi hand om era saker och vi förstår föremåls affektionsvärde och värdet på minnen som inte kan ersättas. Våra kunders trygghet är viktig för oss och grunden till ett gott samarbete. Vi lovar er alla att ni och era ägodelar är i trygga händer då ni anlitar oss. Skulle sedan olyckan mot förmodan ändå träda fram så har vi tecknad ansvars- och transportförsäkring hos If samt givetvis yrkestrafiktillstånd utfärdat från Transportstyrelsen.

Läs mer här på vår sajt om de tjänster som vi levererar eller kontakta oss redan idag. Försök att hålla er så tydliga som det går kring de önskemål och behov som just ni har så att vi i vår tur kan ta fram en skräddarsydd lösning som vi tror ska passa er. Att flytta behöver inte vara fullt så ansträngande. Gör er själva en tjänst och ta emot vår hjälp. Tillsammans gör vi er flytt till ett trevligare minne.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.