08-684 093 43

Våra flyttjänster

Flytthjälp – FlyttstädningMagasinering
Packmaterial – FlyttipsChecklista

Hos CaMa Service AB finns inga begränsningar,vi hjälper er med flytt över hela Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

CaMa Service Flytt & Städ – Ett tryggt och säkert alternativ

En flytt är i stort sett alltid förknippad med oerhört mycket stress samt ansträngande och tidskrävande moment. För många så innebär den förmodligen också en hel del vakna och oroliga nätter eller dagar som kantas av ångest. Genom att anlita oss på CaMa Service och ta del av vår professionalism som erfaren flyttfirma så kommer ni att kunna underlätta hela processen avsevärt.


Alla förtjänar vi en hjälpande hand

Sitter du där just nu och planerar inför en kommande flytt? Minns du hur det var förra gången eller känner du dig nervös då det faktiskt är första gången som du ska ta dig och ditt bohag till en ny adress?

Vad du än känner inför din kommande flytt så är du inte ensam. Alla som någon gång varit med under en flytt känner till hur tråkigt, tungt och krävande det kan vara. Det är många bitar som ska falla på plats innan man är redo och chocken är oftast total inför hur mycket man faktiskt har som måste packas och förpackas inför frakten. Varför inte göra det enklare för dig själv samtidigt som du slipper betunga dina bekanta genom att anlita en professionell flyttfirma? Vi bistår med all den flytthjälp som du behöver och ser till så att bohaget blir packat ordentligt, säkert fraktat dit det ska och hjälper er att montera eller packa upp om ni så önskar. För att ni sedan ska kunna fokusera helt på att komma till rätta så erbjuder vi oss också att axla den slutliga städningen. Våra medarbetare ser till så att samtliga vrår blir grundligt rengjorda utan risk för påbackningar eller betalningskyldighet.

Alla är värda en hjälpande hand i tuffare stunder och med våra prisvärda tjänster kan alla få den hjälp som just de behöver.


Fördelar med CaMa Service flytthjälp

Praktisk packning – Vi har allt material och allt emballage som ni behöver samt gedigna kunskaper kring hur man packar på ett både smart, effektivt och säkert sätt. Vi delar gärna med oss av de råd och tips som vi samlat på oss genom åren som aktiva inom branschen. Skulle ni sedan vilja slippa er packning helt så tar vi över.

Färre lyft – Det är lätt att man underskattar det fysiska arbetet som en flytt faktiskt innebär. Den innebär generellt sett alltid mängder av tunga lyft under längre perioder, men med vår hjälp kommer ni att kunna skona era kroppar. Vi på CaMa Service är alla vana vid att ta i och har all kunskap som krävs för att flytta och behandla era saker med varsamhet och respekt.

Smidigare transport – Ett av de större problemen som man står inför vid en flytt är transporten och att hitta ett ledigt fordon att hyra som lämpar sig för den flytt som ska genomföras. Med en flyttfirmas hjälp behöver ni inte oroa er för det alls. Vi har fordon för alla flyttillfällen och bohagsstorlekar så att er flytt ter sig både säker och snabb.

Samlad kostnadsöversikt – Anlitar ni oss kommer ni också att veta precis vad er flytt kommer att kosta er allt inkluderat. Vi erbjuder alla fria och anpassade offertförslag och ser till så att allt finns med på ett skriftligt avtal.

Kunskap och erfarenhet – En erfaren flyttfirma har oerhörda kunskaper som är ovärderliga för den som vill flytta effektivt, billigt och smidigt på ett så säkert och praktiskt vis som möjligt.

Allomfattande koncept – Vill man verkligen dra nytta av sin flyttfirma och slippa allt det som man våndas inför kring sin flytt så bör man välja en med allomfattande flyttjänster från packning till slutstäd. Då har man också möjligheten att fokusera enbart på att vänja sig vid sin nya situation och komma till rätta på sin nya destination.


Effektiv och smidig flytt med våra flyttjänster

Efter att ha arbetat som flyttfirma åt behövande företag och privatpersoner i flera års tid törs vi kalla oss själva för experter och lova alla kunder det de behöver. I över tio års tid har vi bistått med våra professionella tjänster för flytt av alla dess slag och är vana vid att hantera alla möjliga typer av bohag. Med försiktighet och omtanke tar vi hand om era saker och vi förstår föremåls affektionsvärde och värdet på minnen som inte kan ersättas. Våra kunders trygghet är viktig för oss och grunden till ett gott samarbete. Vi lovar er alla att ni och era ägodelar är i trygga händer då ni anlitar oss. Skulle sedan olyckan mot förmodan ändå träda fram så har vi tecknad ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa samt givetvis yrkestrafiktillstånd utfärdat från Transportstyrelsen.

Läs mer här på vår sajt om de tjänster som vi levererar eller kontakta oss redan idag. Försök att hålla er så tydliga som det går kring de önskemål och behov som just ni har så att vi i vår tur kan ta fram en skräddarsydd lösning som vi tror ska passa er. Att flytta behöver inte vara fullt så ansträngande. Gör er själva en tjänst och ta emot vår hjälp. Tillsammans gör vi er flytt till ett trevligare minne.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Stockholm – Skåne Skåne – Stockholm
Varannan helg

Stockholm – Göteborg Göteborg – Stockholm
Varannan helg

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2017 CaMa Service AB. All rights reserved.