Komplett flyttfirma för er i Ängelholm

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En flytt är allt som oftast oerhört omfattande, tidskrävande och jobbig både emotionellt och fysiskt, men med vår hjälp blir det med ens betydligt mycket lättare. Oavsett om ni ska flytta från en mindre lägenhet, byta kontorslokaler eller bosätta er i ett annat land har vi kapaciteten och kunskapen som krävs för att göra hela processen smidigare. Vi finns här för alla er i Ängelholm, redo att assistera med allt från mindre punktinsatser och goda råd till allomfattande flytthjälp som ger er den avlastning ni söker.

Ge er själva en väl förtjänt paus i flyttarbetet och låt oss på CaMa Service dra det tyngsta lasset.


Flytthjälp utan begränsningar

Efter lång tid i branschen och erfarenhet från alla sorters flyttuppdrag känns inga krav länge främmande. Oavsett om ni anlitar oss för en företagsflytt med större laster känsligt gods eller behöver hjälp med att frakta ert bohag till annan ort möter vi upp med rätt assistans för uppdraget. Vi vet hur vi ska agera för att göra er flytt så smidig och prisvärd som det är möjligt samt förståelse för hur värdefulla föremål och ägodelar ska behandlas för att förebygga eventuella skador. Vi kan även erbjuda fullgod flyttstädning som säkert godkänns vid er slutbesiktning så att ni kan rikta allt ert fokus framåt och lägga er tid på att komma tillrätta. Oavsett vilken typ av flytt ni står inför skräddarsyr vi hjälpen efter behov och givetvis väljer ni själva hur omfattande vår flytthjälp ska vara.

Packmaterial, bärhjälp, transport, demontering och montering, magasinering, flyttstädning och magasinering. Vi har allt som ni behöver för att göra er flytt enklare, säkrare och effektivare till bra priser. Givetvis har vi ansvarsförsäkring som täcker upp för eventuella skador och hjälper er med att ansöka om er rätt till RUT-avdrag.


CaMa Service – En hjälpande hand till er i Ängelholm

Vår verksamhet startades 2012 med en vision om att leverera professionell hjälp utifrån samtliga kunders önskemål för att ge dem mer tid över till annat. Genom engagerad personal, flexibla tjänster och ett fokus på kvalitet har vi arbetat hårt för att komma dit vi är idag och vi slutar aldrig kämpa för att vara det självklara valet av flytt- och städföretag. Förutom att vi kan hjälpa er i Ängelholm som står i startgroparna inför en flytt kan vi också leverera städhjälp för likväl hem som företag.

Har ni frågor om våra tjänster, hur vi arbetar eller vad vi kan göra för att ge er den avlastning ni behöver? Fyll i vårt kontaktformulär eller lämna ert telefonummer så ringer vi upp er.


 

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2019 CaMa Service AB. All rights reserved.