Flexibel flytthjälp för er i Båstad

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En flytt är alltid krävande och inte helt lätt att genomföra med familj, jobb och andra måste som ska tillgodoses parallellt med flyttbestyren. Med vår hjälp får ni en smidig och trygg flytt att se fram emot och slipper skapa utrymme i en redan stressad vardag. Vi erbjuder flexibla flyttjänster, helt i linje med era personliga behov där kvalitet och effektivitet ställs i fokus. Oavsett om ni söker hjälp för en större företagsflytt eller assistans till byte av bostad kommer våra erfarna medarbetare tillgodose kraven för en flytt utan krångel eller kostsamma avbrott.

Att flytta kan kännas omvälvande, men med rätt hjälp blir varje moment betydligt mycket lättare. Kontakta oss på CaMa Service så berättar vi mer om hur våra tjänster kan hjälpa också dig i Båstad.


Flexibel flytthjälp utan begränsningar

Efter att ha funnits i branschen sedan 2012 och hjälpt till vid alla möjliga sorters flyttar känns inga uppdrag längre främmande och vi ser inga begränsningar för hjälpen vi levererar. Vi vet hur en privatflytt genomförs smidigt och effektivt med minimala risker samt hur vi på bästa sätt hjälper ert företag vidare till nya lokaler. Hos oss finner ni emballage, flytthjälp, transport, hjälp med demontering och montering, kvalitativ magasinering samt flyttstädning som garanterat godkänns. Välj själva mellan allomfattande koncept eller hjälp till specifika delar så svarar vi med engagerad hjälp som uppnår förväntningarna.


CaMa Service – Ett självklart val för er flytt i Båstad

Vår vision är att hjälpa alla våra kunder med att få vardagen att gå ihop så att de i sin tur får mer tid över att lägga på sådant som de värdesätter mer än flytt och städning. Med engagerad personal, flexibla tjänster och fokus på högsta kvalitet har vi vuxit snabbt till det väletablerade företag vi är idag med nöjda kunder och ett positivt rykte. Vi vet att det enbart är tillsammans med våra kunder som vi har chans att växa och undrar därför hur vi kan hjälpa er i Båstad. Hemstädning, flyttstäd, flytthjälp eller rengöring av era kontor? Låt oss höra mer om era önskemål så formar vi en prisvärd lösning som gör dagen lättare.

Tveka inte på att kontakta oss för att få svar på era frågor eller om ni vill diskutera ert uppdrag närmre.


 

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2019 CaMa Service AB. All rights reserved.