08-684 093 43

Flyttfirma i Botkyrka

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett flyttfirma i Botkyrka

Har man någon gång närvarat vid en flytt så vet man också av erfarenhet hur ansträngande hela situationen kan vara. Som professionell flyttfirma i Bromma vill vi på CaMa Service gärna hjälpa till  och säkerställa att flytten blir så effektiv och säker som det går. Vi vet precis vad det är som ni står inför och har både kunskap och rutin från branschen för att kunna assistera och underlätta med tips och goda råd kring allt som rör er flytt. Vi har flyttkartonger och emballage för er packning, kapacitet för att snabbt ta er från punkt A till B och kunnig personal som gärna tar hand om er slutstädning.

Vad skulle ni i Bromma behöva utav en erfaren flyttfirma för att göra er flytt till ett trevligare minne? Ring och dela med er av era behov så att vi i vår tur kan ta fram en lösning som matchar.


En smidigare flytt

Fördelarna med att anlita en flyttfirma inför en kommande flytt är många både för privatpersoner liksom företag. Det handlar inte bara om att slippa bära själva och på så vis skydda sin egen och sina vänners ryggar. Genom att ta hjälp utav de riktiga proffsen med erfarenhet kommer hela flytten också att bli betydligt mycket säkrare med färre kostsamma olyckor eller skador.

– En professionell flyttfirma kommer med tips och erfarna råd som underlättar från början till slut.
– Ni bestämmer själva hur mycket delaktighet ni vill ha genom hela er flytt oavsett om ni vill ha bitvis hjälp eller undvika den helt.
– Verksamhet eller vardagsrutin behöver inte ta större skada än nödvändigt på grund utav förändringen. För företag kan just den här hjälpen vara avgörande.
– Ni behöver inte på egen hand hyra släp, kärra eller skåpbil utan det löser er flyttfirma åt er. Dessutom så har de i regel större bilar med sig vilket gör att ni inte behöver köra lika många vändor.

Har ni i Botkyrka planerat att hantera flytten själva så tänk om en extra gång! Visst det kostar, men det kan ändå var det lönsammaste beslutet ni fattat med tanke på hur mycket kunskap och rutin en flyttfirma förmedlar genom sina tjänster.


Prisvärd flytthjälp för er i Botkyrka

CaMa Service skapades i hopp om att leverera alla som ska flytta den bästa formen av service och assistans och vi är oerhört nöjda och tacksamma över vad vi kan leverera idag. Oavsett om ni kontaktar oss i form av privatperson eller företag så skräddarsyr vi flyttlösningar oavkortat utifrån era behov rörande antingen vissa flyttbitar eller hela processen.

Vi kan förse er med riktigt bra och passande packmaterial för att sedan också hjälpa er packa. Vi fraktar sedan er och ert bohag till er nya adress och lägger vår hand över den slutliga flyttstädningen. Väl på plats kan vi också hjälpa er att komma tillrätta och montera allt som ska monteras på plats. Finns det saker som inte behövs eller möbler och prylar som inte får plats så kan vi numera också erbjuda samtliga utav er i Botkyrka magasinering som passar.

Tryggt, säkert, effektivt och prisvärt. CaMa Service är flyttfirman för dig som söker det bästa för en redan stressad vardag.


Hur kan vi hjälpa?

Hos oss står ni som kund givetvis alltid i fokus och varje liten ansträngning vi gör gör vi för att uppnå just era förväntningar och mål. Nu väntar vi bara på at få veta mer om vad just ni önskar! Tveka inte utan kontakta oss redan idag så ser vi till så att också er flytt blir minnesvärd!

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.