08-684 093 43

Flyttfirma i Bromma

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Bromma

Har man någon gång närvarat vid en flytt så vet man också av erfarenhet hur ansträngande hela situationen kan vara. Som professionell flyttfirma i Bromma vill vi på CaMa Service gärna hjälpa till  och säkerställa att flytten blir så effektiv och säker som det går. Vi vet precis vad det är som ni står inför och har både kunskap och rutin från branschen för att kunna assistera och underlätta med tips och goda råd kring allt som rör er flytt. Vi har flyttkartonger och emballage för er packning, kapacitet för att snabbt ta er från punkt A till B och kunnig personal som gärna tar hand om er slutstädning.

Vad skulle ni i Bromma behöva utav en erfaren flyttfirma för att göra er flytt till ett trevligare minne? Ring och dela med er av era behov så att vi i vår tur kan ta fram en lösning som matchar.


Flexibla flyttjänster för era behov

Det är mycket som ska planeras och hanteras innan det bär av mot ny adress och när flyttdagen sedan väl är där så har man ändå de största kraftansträngningarna kvar. Med en effektiv flyttfirmas hjälp kommer man att underlätta för sig själv och slippa de tråkigast eller tyngsta lassen. Vi erbjuder alla våra kunder en möjlighet till att slippa all ångest för att istället fokusera framåt på det som komma skall och på att packa upp och komma iordning.

Med våra flyttjänster kan ni få hjälp från dag ett tills det att ni slutligen är på plats. Vi kan finnas till hands vid er packning, vi fraktar hela ert bohag dit det ska på ett säkert och effektivt vis och om ni vill så kan vi också se till så att allt är monterat när ni väl anländer. Givetvis så förser vi er gärna också med packmaterial av hög kvalitet och rätt form för att ni ska kunna packa på bästa möjliga sätt.


Med en effektiv flyttfirmas hjälp

När ni anlitar oss på CaMa Service för er flytt så är ni alltid i trygga händer. Med över tio års erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs av oss och vi har både kunskapen och kapaciteten som behövs för att säkerställa att just er flytt blir säker och smidig.

Oavsett om ni behöver vår hjälp vid en bohagsflytt eller företagsflytt i Bromma så kommer vi att ta fram en prisvärd och skräddarsydd lösning som uppnår just era behov och förväntningar. Vi förstår att sakers affektionsvärden kan överstiga dess faktiska pris och arbetar alltid varsamt och omsorgsfullt. Vi är också försäkrade om olyckan ändå skulle vara framme och har alla tillstånd som krävs med oss. Er trygghet med oss är betydande för vår verksamhet.


Hur kan CaMa Service hjälpa er i Bromma?

Unna er lite lyx i en redan betungande situation och ring oss. Berätta hur er flytt ser ut och hur ni skulle önska att den fortlöpte. Efter att ha låtit er betrakta vårt kostnadsförslag så kan vi tillsammans hitta en lösning som tar er mot ert nya mål. Tryggt, effektivt och smidigt, precis som vi hade velat ha det.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Bromma

Få kan undgå att bli förälskade i Bromma. En kommun lätt att älska med sina vackra fastigheter och perfekta läge. Med era behov och våra professionella tjänster kan vi tillsammans hjälpas åt och förstärka dess positiva intryck.

I över 10 års tid har vi assisterat och hjälpt människor och företag i och runt om Bromma vid flytt och städ och har kapacitet och kunskap som krävs för att forma våra tjänster helt utifrån er. Oavsett vad ni önskar från oss så kan ni alltid räkna med 110% engagemang från oss.

Det vi kan göra för er i Bromma inkluderat allt ni behöver inom flytt och städ. Vi levererar er flexibla tjänster som skänker er mer tid och optimerar er tillvaro och livskvalité. Det som får oss att sticka ut i mängden av verksamma inom vår bransch är möjligheten som vi har till att erbjuda helhetslösningar där precis allt för er flytt samt städ inkluderas. Allt ni behöver för att minska er stress och lätta på trycket som idag vilar på era egna axlar.

Att anlita oss på CaMa Service ska inte vara svårt och vi håller oss både tillgängliga och flexibla för att finnas till hands vid era behov. Vi arbetar lyhört med kund i fokus och lämnar aldrig vårt jobb innan vi fått fram resultat som vi själva skulle vilja ha dem. Kvalité och professionalism är ledord för allt vi gör och nu är vi nyfikna på hur vi och våra kunniga tjänster skulle kunna hjälpa er i Bromma. Hör av er till oss och låt oss ta del av era drömmar.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.