08-684 093 43

Flyttfirma i Danderyd

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Danderyd

Står ni i startgroparna inför en kommande flytt eller befinner ni er mitt i yran och önskar att ni hade bett om mer hjälp? Låt oss på CaMa Service hjälpa er. Efter att ha arbetar som flyttfirma i över tio års tid har vi både erfarenhet nog och kunskapen som krävs för att ta er och ert bohag dit ni ska både tryggt och snabbt. Vi har under vår tid inom branschen bistått med vår hjälp åt både företags och privatpersoners räkning och vet därför också hur vi ska kunna ge er det ni behöver.

Rätt packmaterial, kunnig assistans till själva flyttdagen och hjälp med att hantera den ansträngande och grundliga slutstädningen. Vi har flyttjänsterna som krävs för att göra er flytt i Danderyd till det som den bör vara och enbart era önskemål sätter gränser. Ring eller kontakta oss på lämpligt vis för att berätta om hur vi kan hjälpa er.


Flyttjänster för era behov i Danderyd

Det är mycket som ska ordnas med innan man är helt redo för att styra stegen mot sin nya adress och väntande äventyr. Man lägger stora skopor energi och tid på att planera och packa, men när dagen sedan äntligen är där så finns ändå de tyngsta kraftansträngningarna kvar. Med en erfaren flyttfirmas hjälp kan ni slippa allt det där som ni skulle vilja undvika och fokusera mer på det ni själva värdesätter mer. Låt oss få dra det tyngsta lasset så kan ni i er tur fortsätta med ert och sedan lägga allt ert fokus på att komma tillrätta på er nya destination.

Våra omsorgsfullt framtagna flyttjänster innebär alltifrån mindre punktinsatser till allomfattande helhetslösningar. Vi kan förser er gärna med packmaterialet lämpat för ert behov och kommer med tips och råd som gör er packning enklare. När dagen väl är där är vi redo med verktyg och kapacitet för att ta er till er nya adress både tryggt och snabbt och om ni vill så stannar vi där för att också hjälpa er packa upp och komma iordning. Låt oss även få axla den inte allt för roliga slutstädningen så att ni i er tur kan stanna och komma till rätta med fullt fokus framåt.


En trygg flyttfirma för er

Oavsett om ni anlitar oss som privatperson eller för er verksamhets skull så kommer ni alltid att kunna känna er trygga med oss. Vi har allt det som krävs för att säkerställa er alla en trygg och smidig flytt fri från krångel och olyckor skapade av slarv. Vi förstår era ägodelars värde och vet att affektionsvärdet kan överstiga dess faktiska pris. Allt vi gör görs med respekt och varsamhet och skulle olyckan ändå vara där så har vi både försäkringar och tillstånd som täcker.


Hur hjälper vi er i Danderyd?

Varför inte unna er en gnutta lyx i en ansträngande stund som denna och be oss som professionell städfirma om hjälp. Tillsammans arbetar vi fram en anpassad och lämplig lösning utifrån era behov och ser till så att er flytt blir den där trevliga händelse som ni önskar.

Ta er en titt på våra tjänster här eller ring oss och låt oss beskriva närmre vad vi kan göra för er. Vi är mycket stolta över det vi idag åstadkommer i människors liv och tacksamma över den kundkrets vi har, men det finns alltid plats för fler.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Danderyd

Ont om tid och lust eller ork som sviktar? Luta er tillbaka. Ta en promenad i parken eller vila en stund på klipporna. Vi har vad som krävs för att avlasta i er vardag och dra era tyngsta lass. I över tio års tid har vi hjälpt företag och privatpersoner som varit i behov utav flytt- eller städhjälp och har vad som krävs för att ge också er vad ni behöver.

Vi på CaMa Service vet av erfarenhet hur krävande en flytt kan va och hur ansträngande städning är och vill därför med vår professionella hjälp mer än gärna hjälpa er i Danderyd. Det som särskiljer oss från mängder av andra flytt- och städfirmor är dels vår ovärderliga erfarenhet av branschen, men också vår möjlighet till att leverera helhetslösningar anpassade för er. Vi underlättar för flyttande så som de önskar och kan också erbjuda expertstädning från vår egna städfirma. Genom flexibla och prisvärda tjänster ser vi till så att alla era inomhusmiljöer matchar Danderyds vackra natur.

Bekanta er närmre med våra tjänster här eller ring oss med en gång och låt oss få berätta mer om oss själva och de tjänster vi levererar dagligen åt nöjda kunder i och runt om Danderyd. Oavsett om ni söker långsiktiga lösningar eller punktinsatser så kommer våra engagerade medarbetare att kunna leverera vad ni söker. Vi är stolta och nöjda över det rykte vi hittills byggt upp och arbetar hårt för att bibehålla och förbättra det dag för dag.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.