08-684 093 43

Distansflytt

Cama Service AB utför flyttar för kunder land och rike runt. Kontakta oss för offert (länk till offertförfrågan) oavsett om ni är på väg till eller från Stockholm. Läs mer om våra priser här.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Ska du flytta en längre distans?

Har du planer på att flytta till en annan stad i Sverige för att anta nya utmaningar? Ibland stannar allt vid en tanke när man börjar fundera på de praktiska bitarna och det är inte alltid det enklaste att flytta långt men vi på CaMa Service hjälper dig hela vägen. Istället för att hyra släp eller större bil som du sedan måste lämna tillbaka i samma stad du flyttar ifrån, är vi lösningen på dina bekymmer.

Vi är en professionell, engagerad och erfaren flyttfirma som har både kapacitet och tid nog att axla fullt ansvar för er distansflytt. Vi hanterar allt från planering, packning och städning till transporten och vi kan även hjälpa till vid uppackning samt montering på plats. Vi ser till att er flytt blir både effektiv och smidig för att ni ska slippa spilla tid i er verksamhet eller privata liv. Med oss som flyttfirma får ni mer tid över till de roliga bitarna i en flytt.


Vi sköter din distansflytt på ett tryggt sätt

En flytt kräver alltid tid och energi från alla som är inblandade, och inte minst planeringen som ligger bakom. Vi har flera års erfarenhet och vårt stora fokus är att du som kund ska känna dig trygg med oss som flyttföretag. Vi kan utefter era behov hjälpa till från planeringsdatum fram till att ert bohag är på den nya adressen.

Vi innehar trafiktillstånd som innebär att vi får bedriva yrkesmässig trafik och självklart är ni försäkrade tillsammans med oss vid en transport. Vi fraktar dina tillhörigheter och ser till att allting kommer fram i samma skick. Vi förstår vikten av att transportera någons ägodelar och att värdet aldrig kan mätas med den personliga betydelsen. Givetvis så har vi sett till att säkra upp med en ansvars- och transportförsäkring hos If om något tråkigt och oväntat mot förmodan skulle inträffa samt nöjd-kund-garanti som betryggar. Glöm heller inte heller RUT-avdraget som går att utnyttja då ni nyttjar några utav våra flyttjänster.


Vi är en prisvärd flyttfirma

I över tio års tid har vi funnits här nära till hands åt mängder av nöjda kunder vid både bohags- och företagsflytt och vi vet och förstår därför också precis vad som krävs av oss. Den hjälp som vi på CaMa Service vill och kan erbjuda er innebär allt ifrån mindre punktinsatser till fullservicekoncept formade helt och hållet utifrån er verksamhets unika karaktär och behov.

Vid distansflytt inom Sverige med Stockholm som utgångspunkt, har vi nedan några prisexempel efter rutavdrag där tre av våra medarbetare lastar och därefter finns två stycken och hjälper till att lasta ur bilen som rymmer 25kubik.

  • Stockholm – Gbg från 9800kr
  • Stockholm – Umeå från 10900kr
  • Stockholm – Kalmar från 7800kr
  • Stockholm – Jönköping från 6800kr
  • Stockholm – Luleå från 13800kr
  • Stockholm – hela Skåne från 9800kr

Oavsett vad ni behöver så kan ni med vår flytthjälp alltid känna er 100% trygga.

CaMa Service finns här för er

Vi har en lång och gedigen erfarenhet från branschen och en stor kundkrets som vi värnar om. Vårt mål är självklart att våra kunder ska vara så nöjda med oss att det väljer oss varje gång det är dags att flytta.

Låter det lockande eller skulle ni vilja veta mer om oss och våra omfattande och omsorgsfullt formade flyttjänster? Ring då redan idag eller fyll i kontaktformuläret som ni finner här nedan så ser vi till att ta fram en lämplig lösning anpassad för er så snart vi fått er önskan. Med era behov och våra kunniga medarbetares engagemang kan vi göra er flytt till den nystart ni drömmer om.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.