08-684 093 43

Flyttfirma i Ekerö

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma på Ekerö


Letar ni efter en effektiv, rutinerad och noggrann flyttfirma för er kommande flytt på Ekerö? Då har ni hittat rätt. Vi på CaMa Service har över 10 års erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs vid en flytt.
Det är svårt att förstå hur mycket planering det krävs innan en flytt och man anar inte hur tids- och energikrävande det faktiskt är. Vi kan lova er att genom att anlita vår flytthjälp så besparar du dig som privatperson enorm mycket och desamma gäller företag. Vi är arbetar snabbt, rutinerat och säkert för att du ska få den bästa upplevelsen och kunna fokusera på det nya som väntar. Du slipper onödiga avbrott i företaget och kan släppa stressen inför det.

Det är lätt att anlita oss och väldigt prisvärt. Vi arbetar med ett brett sortiment och är flexibla för att det alltid ska passa dig som kund. Vi kan bistå med allt ifrån flyttkartonger till helhetslösningar. Är ni nyfikna på att höra mer om våra tjänster så tveka inte på att höra av er och berätta era behov och önskemål, så kan vi tillsammans ta fram den perfekta lösningen för dig.


Ett brett utbud av flytthjälp till er på Ekerö

Innan en flytt så är det mycket som ska ordnas med innan flyttlasset går till den nya adressen. Man kan ibland få spendera veckor åt att planera och packa men det allra tyngsta arbetet kommer den dagen det ska transporteras.
Med våra tjänster har du möjlighet att slippa alltihop eller i alla fall delar av hela flytten för att sedan fokusera på det nya och roliga.
Vi kan erbjuda alltifrån flyttkartonger, transport, uppackning samt montering och självklart flyttstäd som man lämnar bakom sig.
För företag innebär vår flytthjälp att man inte behöver belasta sina anställda och minimerar kostnaden för avbrott i verksamheten samt produktion under flytten. Privatpersoner kan helt fokusera på sina nya hem och behöver inte bo i flyttlådor en längre tid och låta livet stå på vänt. Vi tar hand om de tyngsta delarna medan ni ägnar er åt roligare saker.


En flyttfirma som står för kvalité

För att behålla vårt goda rykte och nöjda kundkrets arbetar ständigt med att alltid leverera de bästa upplevelserna hos oss och ser till att ge det lilla extra. Vi är väldigt stolta över vår verksamhet och kunderna är vårat kvitto på att vi gör det vi ska.
Våra medarbetare har kapacitet och stor kunskap för att utföra alla flyttuppdrag vare sig de handlar om små eller stora. Vi lämnar aldrig våra uppdrag ouppklarade och är aldrig nöjda förrän våra kunder är det. Vi skräddarsyr våra kunders behov och önskemål för att möta allas förväntningar. Hör gärna av er till oss så vi får chansen att berätta mer.


Allmänt om flytt- & städtjänster på Ekerö

Ekerö med alla dess sevärdigheter och trevliga miljöer vill vi gärna främja och bevara. Vi är en rutinerad flytt- och städfirma här på Ekerö och har över 10 års erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder professionella tjänster och utför alltid våra uppdrag med stort engagemang och ser till att leverera de bästa resultaten. Vi vågar säga att vi är de bästa inom kategorin med ett kvitto på vår nöjda kundkrets och goda rykte. Oavsett om det rör sig om små eller stora flytt- eller städtjänster så är vi alltid lika omsorgsfulla och måna över era upplevelser. Vi finns för er och arbetar dagligen med att uppfylla era förväntningar och behov här på Ekerö.

Våra tjänster är väldigt prisvärda och vi arbetar på ett flexibelt sätt för att anpassa oss efter era önskemål. Vi kan leverera helhetslösningar, hjälpa till med delar eller bara komma med tips och råd. Vi genomför er flytt på ett tryggt sätt och ger er också chansen att lägga städningen åt sidan för att kunna ägna er dyrbara tid åt annat. Vi har fullt upp dygnets alla timmar som det är redan och varför inte unna sig lite extra guldkant i vardagen?

Det ska inte vara krångligt att anlita oss. Vi håller oss alltid tillgängliga och erbjuder de bästa tjänsterna utifrån kundens behov och det är endast dem som sätter våra gränser. Vi vill att ni ska känna er trygga med oss och vi är aldrig klara med vårt uppdrag förrän kunden är nöjd. Vi hoppas att ni här på Ekerö vill bli en del av vår framgång och ta del av den trivsel vi vill ge. 
Tveka inte på att kontakta oss via telefon eller mejl om ni är nyfikna på vad vi kan erbjuda just dig.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.