08-684 093 43

Flyttfirma i Enskede

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Er flyttfirma i Enskede

Det är inte allt för sällan som vi på CaMa Service blir kontaktade av personer som på ett eller annat vis missbedömt ansträngningsnivån inför en flytt och nu behöver hjälp för att färdigställa. Hamna inte i den fällan ni också utan be om hjälp istället redan från början! Vi finns här för er i Enskede just för att se till så att också er flytt kommer att bli smidigare och säkrare. Slipp tidsbrist, undvik tunga lyft, låt allt material komma levererat och lägg er värdefulla tid på någonting annat.

Vill också ni bli kvitt bitar kring flytten eller söker ni möjligheten till att slippa den helt? kontakta då oss så ser vi till att arbeta fram en prisvärd lösning som passar. Vi har gott om erfarenhet och kapacitet för att kunna leverera allt inom flytt oavsett åt vem vi flyttar. Lämna ansvaret åt oss så tar vi er varsamt från punkt A till punkt B.


Värdefull flytthjälp

När ni väljer att ta emot hjälpen som ni kan få via en professionell och komplett flyttfirma så kommer ni att få så mycket mer än bara hjälp med lyften. Firmans kunniga medarbetare vet precis vad varje flyttande behöver utifrån sin flytts karaktär och hur de sedan med rätt lösningar också ska kunna leverera det. Oavsett om man bara vill ha hjälp till specifika bitar eller önskar släppa flytten helt så kommer de kunna bistå med just det.

Några av alla fördelarna som följer med en flyttfirma:

– En erfaren flyttfirma kommer alltid att kunna dela med sig av goda, underlättande råd och tips rörande er flytt.
– Under tiden som flyttfirman sliter så kommer ni att kunna ägna er åt roligare saker eller sådant ni värdesätter mer.
– Transportmedel är redan fixat av rätt sort och kaliber.
– Allt kommer att gå både effektivare och smidigare än vid någon privat flytt.
– För företag innebär det inga risker för kostsamma avbrott i sin produktion och som privatperson slipper man bryta sin vardag.
– Med en allomfattande flyttfirma som CaMa Service till sin hjälp kommer man också att därigenom ha tillgång till precis allt.

Smakar det så kostar det, men att ta in en flyttfirma kan vara ditt absolut bästa drag.


CaMa Service för er i Enskede

Oavsett om ni söker en komplett flyttlösning eller en hjälpande hand för specifika bitar under processen så kommer vi på CaMa service kunna leverera er det. Vi bistår i dagsläget både företag och privatpersoner med allt för deras flytt och vi arbetar alltid lika hårt för att bibehålla vårt positiva rykte.

Hjälp med packning och leverans av rätt emballage, flytt och effektiv transport, flyttstädning som underlättar och magasinering för den som behöver det. Som komplett flyttfirma har vi allt det som krävs för att finnas där under hela processen. Alltid flexibla att anpassa oss efter er och era tider liksom fullt försäkrade och kunniga till att försäkra er om högsta trygghet.

Vill också ni i Enskede flytta effektivt och smidigt på ett säkert sätt? Hör då av er till oss så tar vi fram den bästa lösningen som matchar.


Vi gör det enkelt

Att flytta är något av det mest ansträngande och tidskrävande under ens liv men vi på CaMa Service gör det enkelt för er. Hör av er till oss redan idag och låt oss förklara mer kring oss, vårt företag och exakt vad vi kan göra mer precist för er.

Tillsammans gör vi flytten roligare!

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.