042-450 9343

Flyttfirma i Eslöv

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

 

Anpassade flyttupplägg utifrån önskemål och behov

En flytt kan ofta kännas överväldigande, både fysiskt och emotionellt, men vi på CaMa Service står redo att ta över ansvaret. Vi erbjuder allomfattande flytthjälp till såväl privatpersoner som företag i Eslöv där allt från projektering och packning till transport och montering ingår. Ni väljer omfattning utifrån ert behov och vi svarar med kunskap och kapacitet som gör flytten både smidigare och säkrare.

Med mångårig erfarenhet och rutin från otaliga flyttuppdrag vet vi hur vi ska ta er vidare både tryggt och säkert för att ge er en positiv upplevelse av flytten.


Flytt- och städtjänster för alla i Eslöv

Vår verksamhet grundades med en vision om att leverera underlättande tjänster till samtliga i Eslöv som behöver hjälp till en mindre stressfylld vardag. Utöver hjälpen till er kommande flytt kan vi även erbjuda professionella städtjänster för både hem och kontor.

Vad önskar ni i Eslöv för att göra er dag enklare? Låt oss veta era önskemål så skräddarsyr vi ett passande upplägg som möter behoven.


 

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.