08-684 093 43

Flyttfirma i Farsta

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Farsta

En flytt tär alltid på krafterna. Det är nog något som vi alla som en gång flyttat kan skriva under på, men vi på CaMa Service vill nu ge alla er i Farsta effektiv och kunnig hjälp som underlättar. Med hjälp av vår erfarenhet och kapacitet, våra breda tjänster och stora engagemang kan vi ta er och det ni äger från punkt A till punkt B på ett både tryggt och kostnadseffektivt sätt.

En flytt behöver inte vara fullt så krånglig och det vill vi nu visa er i Farsta.


En effektiv flytt för alla er som saknar tid

Arbetet kring en flytt med planering och packning startar redan långt innan själva flyttdagen är där. När det sedan väl är dags för flyttlasset att gå så väntar otaliga tunga lyft samt flera timmar kantade av slit. Då har vi inte ens nämnt den fruktade slutstädningen eller all kraft som krävs för att också komma i ordning.

När man beslutat sig för att ta in en flyttfirmas hjälp så kommer man som svar att kunna få hjälp med i stort sett allt rörande ens flytt från själva packningen tills det att man väl är på plats. Allt man behöver för att spara in på sin tid, men också för att minska på den egna arbetsbördan, på stressen som är lätt att känna och dessutom så slipper man be sina närmsta om hjälp.


En säker flyttfirma för alla er i Farsta

När ni hör av er till oss och ber om vår hjälp till er flytt så kommer ni alltid att få professionella och unikt anpassade lösningar till svar. Vår insats är hjälpsam för många men också rent av avgörande för en del och det vi erbjuder er alla är hjälp direkt från flyttens start tills det att ni är i mål. Vi kan finnas där som komplement då er vilja, tid eller ork inte finns där eller så låter ni oss axla det fulla ansvaret genom allomfattande koncept.

Bra packmaterial, kvalitativ flyttstädning, effektiv bärhjälp, trygg magasinering samt goda tips och råd. Alltid anpassat, professionellt och prisvärt med kvalité i fokus.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Farsta

Med ett centrum innehållandes allt man kan önska, en god kommunikation in till innerstan, bra barnomsorg och en påtaglig närhet till djur och natur har man i Farsta inte mycket att sakna. Här lever man nästintill småstadsliv med storstadens puls fortfarande nära inpå och vi på CaMa Service vill gärna vara med och förgylla den idylliska tillvaron ytterligare. Som flytt- och städfirma kan vi se till så att ni har tid att njuta utan att behöva sätta era måsten i livet på vänt. Ta till vara på er vackra, livfyllda Söderort så kan vi dra det tyngsta lasset på er hemmaplan under tiden.

Efter att ha arbetat som professionell flyttfirma i över 10 års tid vet vi precis hur vi ska hjälpa er under er flytt på absolut bästa sätt oavsett dess omfattning eller karaktär. Genom expertis kan vi dela ut tips och råd då ni behöver det som mest och med hög kapacitet och stor expertis kan vi också finnas här för att ta er och era ägodelar till er nya adress snabbast säkrast möjligast. Som städfirma vill vi sedan också ge er alla i Farsta en möjlighet till att förgylla era liv genom att slippa städningen som stjäl både tid och energi. Vi ser helt enkelt till så att ni kan forma er tillvaro så som ni vill att den ska vara.

Skulle ni också vilja släppa städningen helt en gång för alla eller befinner ni er i stadiet inför en flytt och greppar efter lösningar som skulle kunna göra det hela lättare? Ring då oss. Vi formar samtliga av våra lösningar unikt för var och en och anpassar både priser, tider och frekvens helt utifrån era behov.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.