08-684 093 43

Packmaterial

Vi erbjuder nya och begagnade flyttkartonger

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Flyttlådor vid flytt i Stockholm

Står du inför en stundande flytt men utan packmaterial så att det räcker? Lugn. Vi på CaMa Service har det du behöver och kommer gärna med tips och råd som gör din packning enklare. Som erfaren flyttfirma förstår vi hur krävande en flytt tenderar till att vara och lägger därför också vår gemensamma kraft till att underlätta för flyttande i Stockholm. Vi erbjuder professionell hjälp för alla flyttillfällen genom allt ifrån större helhetslösningar till mindre punktinsatser.

Hör av er till oss på CaMa Service och berätta vad ni skulle vilja ha för hjälp för att göra just er flytt så smidig som möjligt.


Flyttkartonger för alla behov

Vi talar ofta med stressade kunder som bävar inför deras packning. Det är en krävande uppgift som tar både tid och kraft och de allra flesta är förvånade över hur mycket saker de äger och har missat i beräkningen kring både tid och antal flyttkartonger. Känner du igen dig?

Efter flera års erfarenhet inom flyttbranschen så har vi stor förståelse för vad det är som står framför dig. Vi kanske inte kan underlätta allt, men vi kan åtminstone se till så att du har kvalitativa och lämpliga emballage att packa i.

I vårt sortiment finns allt för alla sorters flyttar. Vi har mängder av former och storlekar för alla sorters bohag till förmånliga priser och du kan själv välja mellan våra nya produkter eller begagnade alternativ. Låt oss hjälpa dig med att beräkna hur mycket material du behöver och leverera dig de lämpligaste alternativen så att du kan packa på ett säkert vis.


Hur underlättar CaMa Service för dig i Stockholm?

När du ber oss på CaMa Service om hjälp så är du alltid i trygga händer. Med över tio års erfarenhet inom branschen så har vi hjälpt mängder mot nya adresser i Stockholm och har koll på allt som ska göras och hur det blir gjort på bästa sätt. Fyll i blanketten här nedan och beskriv just ditt behov och låt oss återkomma med en lämplig lösning och anpassad offert för dig. Vi ser till så att du har det emballaget som krävs för att kunna packa ner hela ditt bohag snabbt, praktiskt och säkert.

Har du några frågor kring vårt material eller vill du ha hjälpande tips från en firma som vet vad flytten innebär så tveka inte. Ring oss redan idag så ska vi försöka hjälpa dig så att förutsättningarna inför din flytt blir optimala.


Packmaterial – Cama Service erbjuder prisvärda flyttkartonger

Att flytta är alltid tungt och kräver stora portioner av energi från samtliga som är involverade. För att den sedan också över huvud taget ska kunna bli av så krävs det stora mängder flyttkartonger och packmaterial vart bohaget kan placeras inför frakten. Som framåtsträvande firma med helhetslösningar inom flytt erbjuder vi givetvis också er alla flyttkartonger och packmaterial av god kvalité. Hör av er till oss och låt oss ge er vad ni behöver för en säker och smidig packning.


Packmaterial för alla behov

Inte allt för sällan möter vi kunder som känner sig stressade inför sin packning och vi har stor förståelse för deras bävan. Packning är en krävande uppgift och allt som oftast så blir man förvånad över hur mycket saker det faktiskt är som ska packas ned. Det är inte ovanligt att man helt enkelt beräknat fel och står där i slutändan med både ont om tid och för lite packmaterial. Genom att kontakta oss kommer ni att kunna undvika att hamna i en sådan situation. Efter att ha hjälpt flyttande i 15 års tid har vi största förståelse för vad det är ni står inför. Även om ni inte vill ha hjälp med allt så låt oss åtminstone leverera er rätt packmaterial så att ni kan packa ert bohag på ett praktiskt och säkert sätt.

I vårt sortiment finns material för alla sorters flyttillfällen. Här finner ni mängder av former och storlekar till bra pris och ni väljer själva om ni föredrar helt nya produkter eller om begagnade kartonger är det bästa alternativet. Tillsammans räknar vi ut hur stort antal kartonger du behöver.


CaMa Service underlättar i flytten

Vi har allt för att underlätta för er flytt och med vårt packmaterial kommer allt ni äger att kunna föras tryggt och säkert till er nästa adress. Vi delar givetvis också gärna med oss av tips och råd som förenklar.

Är ni i behov av flyttkartonger så är ni också varmt välkomna att fylla i blanketten som finns här nedan. Beskriv ert behov så noga ni kan och meddela oss också om övriga önskemål så ser vi till att ni får det ni behöver för att ta er från en adress till en annan.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.