08-684 093 43

Packmaterial i Åkersberga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Flyttlådor vid flytt i Åkersberga

Står du inför en stundande flytt men har fortfarande inte kartonger och emballage så det räcker för allt ditt bohag? Lugn! Vi på CaMa Service har allt det du behöver och hjälper dig gärna med att leverera det material du behöver.

Efter flera år inom flyttbranschen så vet vi vad det är du står inför och vill mer än gärna få dela med oss av den erfarenhet som vi samlat på oss. Vi bistår självfallet även med tips och hjälpsamma råd kring din packning för bästa smidigaste resultat. Tillsammans gör vi din flytt smidigare och till den trevliga stund som den bör vara.


CaMa Service har det som underlättar din packning

Av allt som ska ordnas med innan själva flytten kan bli av så är själva packningen i särklass en av de tyngsta uppgifterna utav dem alla och kravet på kvalitativt emballage är stort. Inte nog med att de ska rymma allt man äger och har, de ska också vara säkra och skydda prylarna på ett effektivt vis under hela fraktens gång.

Här på CaMa Service erbjuder vi flyttkartonger för alla situationer och flyttillfällen i Åkersberga. Vi värdesätter som alltid kvalitet och ser till så att allt du äger får ett högkvalitativt skydd och kommer gärna med tips och råd kring packningen som underlättar för dig. Vårt utbud rymmer mängder av storlekar och varianter till förmånliga priser så att du får tillgång till rätt emballage i förhållande till det som ska packas. Du väljer själv om du antingen föredrar nya flyttkartonger eller kartonger i ett begagnat skick.


Låt oss berätta mer om våra flyttjänster i Åkersberga

Vill du veta mer om oss som flyttfirma eller om vårt packmaterial så hör av er. Ni kan också fylla i era uppgifter här nedan. Beskriv era behov, er flytt och alla era eventuella önskemål så tar vi fram en lämplig lösning för er och ert bohag. Med rätt flyttkartonger och våra packningstips så kan vi på CaMa Service se till så att er flytt i Åkersberga går smidigt till väga samt minska risken för eventuella olyckor.

Finns det något mer som vi skulle kunna göra för dig? Kanske skulle du vilja slippa den krävande slutstädningen utav ditt gamla hem så att du kan fokusera helt och hållet på att komma i ordning i ditt nya? Eller har du flyttkartonger och möbler du inte vet vart du ska ställa under flyttens gång? Då kanske du skulle vilja få tillgång till vår magasinering där de kan stå i goda miljöer tills du kommit fram till en lösning? Hör av er så löser vi det.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.