08-684 093 43

Flyttstädning i Åkersberga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Professionellt flyttstäd i Åkersberga

Står du mitt uppe i en flytt och känner liksom många andra ångest över den slutliga flyttstädningen som ännu återstår? Hör då av dig till oss på CaMa Service och låt oss få underlätta i din flytt. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi mycket väl införstådda i vad det är som du står inför och hur en flyttstädning genomförs för allra bästa resultat. Vi vet vad som ska göras, hur det ska göras och arbetar mycket noggrant utan att lämna något åt slumpen. När du anlitar oss så kan vi garantera dig ett presentabelt resultat som når över de nya ägarnas förväntan.


Lönsam flyttstädning som underlättar i flytten

Alla som någon gång varit med om en flytt vet hur ansträngande det kan vara. Det är oerhört mycket att tänka på och förbereda innan det är dags och bara själva packningen av allt man samlat på sig genom åren kan ibland kännas övermäktig. Då kan det vara guld värt att få överlåta den tunga och omfattande flyttstädningen i trygga händer. När du anlitar oss på CaMa Service så kommer du alltid att garanteras ett fulländat resultat. Vi vet vad som krävs och har kapacitet nog att utföra det effektivt, professionellt och till fördelaktiga priser.

När vi kommer till det hem som du lämnat bakom dig i Åkersberga så har vi själva med oss alla verktyg och medel som vi behöver. Vi går sedan igenom fastigheten rum efter rum och rengöra noggrant från golv till tak. Det enda som vi skulle önska från dig är en redogörelse och förklaring över skador och eller andra eventuella fel som vi kan tänkas stöta på. Allt för att vi i vår tur ska kunna göra vårt arbetet på bästa sätt och lämna över bostaden i ett gott skick.

Har du några ytterligare biytor som du också skulle önska att vi såg över så som garage, balkong, vindsutrymme eller förråd så är det inga problem. Kom bara ihåg att meddela det i tid så att vi får möjlighet till att matcha upp ert behov med rätt kapacitet och planering.


Ert trygga alternativ för flyttstädning i Åkersberga

Vi på CaMa Service är mycket måna om våra kunders trygghet har givetvis alla försäkringar och all kunskap som behövs för att kunna utlova ett proffsigt resultat. Har du frågor kring vår flyttstädning i Åkersberga eller behov utav några ytterligare städtjänster från ett erfaret företag så tveka inte. Ring oss och låt oss berätta mer.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.