08-684 093 43

Flyttfirma i Gustavsberg

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din Professionella flyttfirma i Gustavsberg

Är du stressad och nervös inför en kommande flytt? Känner du oro över hur ni ska få ihop all logistik och planering? Då kan vi berätta att ni inte är ensamma om de känslorna. Vi möter människor varje dag som känner precis som ni och vår verksamhet finns just för att underlätta hela flytten och på så sätt ge er en mer positiv upplevelse. Vi har funnits i branschen i över 10 år och har stor erfarenhet vad som krävs vid en flytt oavsett om det gäller dig som privatperson eller er som företag.

Våra tjänster skräddarsys helt efter kundens önskemål och vi kan leverera en hel flyttjänst eller endast bitar av den, stort som smått. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika sorters flyttkartonger, effektiv och kunnig personal, transportmedel. Vi kan även hjälpa till med både flyttstäd som montering och uppackning på den nya adressen. Kontakta oss redan idag så vi kan ta del av just era önskemål och erbjuda en lösning samt prisuppgift anpassad efter er.


Komplett flytthjälp för en tryggare upplevelse

Oftast så har alla någon gång deltagit vid en tidigare flytt och vet om hur krävande det kan vara. Det är mycket tid som går åt till planering och inte minst att få ner allt i flyttlådorna. När man sedan är klar med det och energin redan går på sparlåga så har man den ansträngande flytten kvar som betyder tungt bärande och transporten. Inte nog med det så lämnar man kvar en otroligt tråkig uppgift bakom sig som flyttstäd. Men anlitar man oss som flyttfirma så kan man få hjälp med precis alla de bitarna och även om man önskar uppackning eller montering på det nya stället.

Fördelarna är många:

  • Du sparar tid och energi till roligare saker.
  • Vi hjälper gärna till med tips & råd.
  • Inga onödiga avbrott i företaget eller produktion.
  • Vi ordnar transportmedel.
  • Effektivt och smidigt
  • Tillgång till magasinering

Att få hjälp kan ibland vara ovärderligt och extremt befriande att endast få fokusera på sin nya adress och utmaningar som väntar.


En billig flyttfirma för er i Gustavsberg

Efter att ha funnits i branschen i över 10 år så har vi under våra år hjälpt otroligt många kunder vid flytt. Vi har stor erfarenhet och kunskap inom området och vågar därmed säga att vi är bäst. Som kvitto på det vi säger hänvisar vi till vår nöjda kundkrets som vi är otroligt stolt över. Vi arbetar ständigt med att uppfylla kundens behov och önskemål.

Med vårat breda tjänsteutbud och flexibla lösningar tar vi er effektiv och smidigt från punkt A till B. Vi kan stå till tjänst med alltifrån flyttkartonger till flyttstäd. Punktlösningar såväl som helhetslösningar på era krav och oavsett vad ni önskar så finns vi där. Med oss kan ni lita på att allt hamnar i trygga händer.


Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.