08-684 093 43

Flyttfirma i Hägersten

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Hägersten

Att flytta tär på krafterna. Det kan förmodligen alla som någon gång medverkat vid en flytta skriva under på, men vi på CaMa Service vill ge er alla i Hägersten flytthjälp som kommer att underlätta. Med breda tjänster, hög kapacitet, rik erfarenhet och ett säreget engagemang kommer vi att kunna ta er och era ägodelar mot er nya adress både tryggt och säkert på ett kostnadseffektivt sätt.

Kvalitativt emballage, bärhjälp, magasinering, assistans vid slutstädningen eller tid och goda råd som underlättar. Vi har under flera år hjälpt flyttande till sin nya adress och nu är vi nyfikna på hur vi också kan få hjälpa er. Ring oss så ser vi till så att också er flytt blir till ett trevligt minne.


En flyttfirma besparar er tid

Det ska packas och planeras redan lång innan dagen är där, och när flytten sedan blir av så väntar mängder av tunga lyft och timmar av slit. För att inte tala om den slutliga städningen eller kraften som ska läggas på att faktiskt också komma på plats. En flytt sker definitivt inte i en handvändning men med en flyttfirmas hjälp kan den åtminstone gå smidigare.

Väljer man att anlita en flyttfirma så kommer man också att kunna få hjälp med allt från den nödvändiga packningen till montering väl på plats. På så vis kan man spara in på värdefull tid, men minimerar mängden tunga lyft, slipper be sina vänner och bekanta om hjälp och behöver inte känna lika stor press. Hjälpsamt för många och rent av avgörande för andra.


En trygg flyttfirma för er i Hägersten

När ni anlitar oss på CaMa Service så får ni alltid anpassade och professionella lösningar till svar. Vi erbjuder er vår hjälp ifrån flyttens start och till dess mål, men det är ni som styr den exakta omfattningen. Med mindre punktinsatser kan vi komma in som komplement där er vilja, tid eller ork tryter, eller så axlar vi hela uppdraget med allomfattande koncept. Alltid anpassat, prisvärt och professionellt med engagemang och kvalité i fokus.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Hägersten

Idag är ett stressfyllt och ansträngande liv mer regel än undantag och för många så innebär det också att fritiden får lida. Drömmar, vänner och intressen får helt enkelt stå tillbaka till fördel för att måsten som ska göras, något som vi på CaMa Service både vill och kan ändra på. Vi tycker inte att någon ska tvingas avstå från att ta del av de upplevelser och aktiviteter som Hägersten har att erbjuda och har därför omsorgsfullt format städ- och flyttjänster som kan hjälpa.

Gör ni er redo inför en flytt eller skulle ni vilja hitta en lösning som lät er slippa er städning och gav er mer tid över till annat? Låt då oss på CaMa Service få hjälpa. Med erfarenhet, kunskap och kapacitet kan vi finnas med er från er flytts första dag och se till så att ni och ert företag eller bohag anländer till er nya adress både snabbt, smidigt och tryggt. Som städfirma har vi sedan tjänster för er både i form av privatpersoner och företag som underlättar, förgyller dagen och snyggar upp. Alltid anpassningsbart, lyhört, professionellt och prisvärt för er alla.

Fördelarna som kommer genom vår professionella hjälp är många och vi har både rutinen och kunnigheten vi behöver för att leverera dem alla åt er i Hägersten. Vi vet vad en ren arbetsplats gör för en verksamhets produktivitet och lönsamhet, vad hemstädning kan betyda för en hel familj och hur man ser till att göra en flytt till ett enbart positivt minnesvärt minne. Vår hjälp är för många oumbärlig och för andra vardagslyx. Oavsett vad våra tjänster betyder för er så är vi säkra på att kunna ge er exakt det ni söker. Ring oss så berättar vi mer om hur vi skapar guldkant i vardagen.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.