08-684 093 43

Flyttfirma i Hammarby Sjöstad

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett flyttfirma i Hammarby Sjöstad

Söker ni efter hjälp till er kommande flytt? Då har ni hamnat rätt! Här har ni en komplett flyttfirma i Hammarby Sjöstad som servar både privatpersoner, fastighetsägare och företag med flyttlösningarna de behöver och vi hjälper givetvis mer än gärna även er. Större projekt eller punktinsatser efter behov spelar precis lika liten roll för oss som vem du är som kund. Vi värdesätter samtliga utav våra kunder lika och behandlar alla våra uppdrag med samma profession.

Packhjälp, bärhjälp, transport, flyttstäd eller magasinering. I vårt sortiment finns tjänster som kan uppskattas utav er alla och utifrån var och en av alla era unika behov hittar vi lösningen som bäst matchar. Det var med hopp om att underlätta för samtliga typer av flyttar som vi först startade vårt företag och vi är oerhört tacksamma över vart vi är idag.

Vi vet vad som krävs för en smidig och säker flytt och hoppas nu också på att få kunna ge era alla i Hammarby Sjöstad exakt det. Kontakta oss så berättar vi mer.


Rätt flyttfirma skapar enkelhet

Alla som någonsin flyttat eller varit med och hjälpt till vid en flytt vet vilken form av ansträngning det kräver. Det ska packas och städas i god tid innan den stundande flyttdagen är där och alla kartonger och möbler ska bäras, transporteras och sättas på plats.

Med en professionell flyttfirmas hjälp så kommer man runt allt detta och kan fokusera helt och hållet på att komma till rätta i sin nya bostad. Vill man sedan bara slippa undan somliga bitar under flyttprocessen så fungerar även detta. Oavsett vad man önskar och vilken hjälp man ber dem om så kommer man att få riktigt bra hjälp och mängder av fördelar att dra nytta av.

– Allt kommer att gå enklare och smidigare med en rutinerad hjälp.
– Ni slipper själva ordna med transporten.
– När det är ett företag som ska flytta så kommer de med en flyttfirmas hjälp undvika alla större avbrott i verksamheten som skulle kunna bli kostsamma.
– Allt som transporteras kommer att vara försäkrat under färden ifall det att olyckan skulle vara framme.


CaMa Service för er i Hammarby Sjöstad

I över tio års tid nu har vi på CaMa Service levererat flyttjänster till alla de som behövt den och vi har ständigt vuxit tillsammans med vår kundskara. Vi är oerhört tacksamma och stolta över vårt rykte och den kundnöjdhet vi har idag och arbetar hårt på daglig basis för att få bli ert självklara val av flyttfirma.

Vi kan leverera prisvärt emballage och packmaterial för en säker och smidig packning. Vi arbetar alltid hårt när er flyttdag sedan är där för att ni så snabbt som möjligt ska komma på plats, givetvis utan att tumma på säkerheten och kvalitén. Väl på plats kan vi även hjälpa er komma tillrätta genom uppackning och montering och sådana saker som inte kommer att behövas eller får plats kan vi placera i trygg magasinering. För att sedan sätta pricken öve i:et på vår flytthjälp så axlarvs därtill också ansvaret för er flyttstädning i Hammarby Sjöstad.

Prisvärt, säkert, smidigt och effektivt. Flytthjälp så som vi själva på CaMa Service hade velat ha det.


Hur hjälper vi er på bästa sätt?

Står ni i startgroparna inför en flytt eller är ni mitt uppe i en och känner att ni börjar tappa greppet om den? Hör då av er till oss redan idag så tar vi över ansvaret! Oavsett om ni söker helhetsassistans eller önskar hjälp med utvalda bitar så kommer våra erfarna medarbetare uppnå era förväntningar.

Ta er inte vatten över huvudet! Ring oss så gör vi det enklare.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.