08-684 093 43

Flyttfirma i Haninge

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett flyttfirma i Haninge

Står ni i startgroparna till en flytt och på jakt efter en rutinerad, effektiv och noggrann flyttfirma som kan hjälpa er? Då finns vi på CaMa Service här! Med över 10 års erfarenhet i branschen vet vi precis vad som krävs och med råttkapacitet och inställning kan vi också leverera det.

Det är lätt att missbedöma hur mycket planering och tid det faktiskt krävs inför och under en flytt. Här kommer vår hjälp otvivelaktigt att underlätta. Vi arbetar strategiskt och effektivt utan att någonsin spara in på kvaliteten och ser till så att ni får den absolut bästa upplevelsen utan några onödiga avbrott i vardagen.

Släpp stressen och kraven som flytten innebär och låt oss hjälpa er i Haninge! Med ett brett sortiment av prisvärda tjänster och unikt framtagna helhetslösningar kan vi tillsammans forma den mest optimala hjälpen. Lägg ert fokus på vad som komma skall så tar vi som flyttfirma er dit.


Fördelar med kunnig flytthjälp i Haninge

Man kan spendera veckor åt planering och packning men det tyngsta lasset är ändå det som ska dras då flyttdagen väl kommer. Med en flyttfirmas hjälp kan man slippa alltihop och istället fokusera på det roliga.

– Man behöver inte hyra släp eller flyttbil.
– Företag slipper missgynnsamma stopp i produktionen.
– De kan bidra med kunniga tips och råd.
– Mindre tid, mindre ansträngning.
– En flyttfirma är försäkrad och vet hur allt ska hanteras för färre kostsamma olyckor.


En komplett flyttlösning för er i Haninge

Ända sedan start har vi på CaMa Service vuxit och utvecklats för att kunna ge alla våra kunder vad de kan tänkas vilja ha och vi är stolta över vad vi är idag. Vi har emballage och packmaterial som tillsammans med våra kunniga råd och tips ser till så att varje liten pinal blir nedpackad optimalt. Med rätt kapacitet och manskap kan vi vidare garantera att själva flytten i sin tur också går säker och effektivt till för att också kunna erbjuda assistans till inflytt och uppmontering. På grund utav efterfrågan kan vi nu även erbjuda samtliga av våra kunder möjligheten till en riktigt bra magasinering för allt det som de inte behöver. I torra och trygga miljöer parkera vi era saker tills dess att ni behöver dem igen.

Nyfikna på att höra mer om oss eller våra kompetenta flyttjänster? Kontakta oss så ser vi till att reda ut eventuella frågetecken!


Kontakta oss på CaMa Service

Med kompletta flyttlösningar har vi allt som krävs för att axla allt ansvar. Ni har behovet, vi har lösningen. Låt oss tillsammans se till så att den här flytten blir något utöver det vanliga. Ring eller skicka in er förfrågan till oss reda idag så tar vi fram en offert på begäran och den absolut mest optimala hjälpen formad åt er.

Välkomna!

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.