Flexibel flytthjälp för er i Hässleholm

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Att flytta är påfrestande, tidskrävande och jobbigt både fysisk och emotionellt, men med vår hjälp kommer hela processen bli betydligt mycket enklare. Oavsett om ni planerar för en mindre lägenhetsflytt, för att byta kontorslokaler eller ska bosätta er på annan ort har vi både kunskapen och kapaciteten som krävs för att underlätta. Vi står redo att hjälpa er alla i Hässleholm, företag som privatpersoner, med allt ifrån enklare punktinsatser och tips till komplett flytthjälp som ger er total avlastning.

En flytt kan snabbt kännas omvälvande, men med vår hjälp kommer er flytt bli precis så smidig som ni vill ha den.


Flytthjälp efter era behov och önskemål

E
Väl införstådda med att ingen flytt någonsin är en annan lik skräddarsyr vi all vår flytthjälp personligt för varje specifik kund, helt i linje med deras egna behov och önskemål. Ni styr själva över vår flytthjälps omfattning och vilka moment vi ska ansvara för liksom vilka ni hellre tar hand om själva.

Hos oss hittar ni emballage och packhjälp, transport, demontering samt montering, magasinering, flyttstädning utförd av vårt kunniga städteam och hjälp till en distans- eller utlandsflytt. Efter alla våra år som flyttfirma känns inga uppdrag längre främmande och vi finner inga begränsningar i vårt mål att ge er alla i Hässleholm den flytthjälp ni behöver. Givetvis är vi fullt försäkrade om något mot förmodan skulle ske längs vägen. Vi kan också hjälpa er med att ansöka om det RUT-avdrag ni är berättigade för flyttarbetet.


Städ- och flyttjänster för er alla i Hässleholm

Ända sedan vi startade vår verksamhet 2012 har vi oavbrutet levererat städ- och flytthjälp åt både privatpersoner och företag som tidigare haft det svårt att få ihop sin vardag. Med hjälp från vår engagerade personal, flexibla tjänster och ett stabilt fokus på kvalitet att vi lyckats bygga upp vårt goda rykte och vi arbetar hårt för att fortsätta vara det självklara valet av flyttfirma. Förutom att hjälpa er i Hässleholm med ert stundande flyttarbete kan vi även leverera professionell städhjälp för likväl hem som kontor.

Vill ni veta mer om våra tjänster, våra arbetsmetoder eller hur vi skulle kunna hjälpa också er? Fyll då i kontaktformuläret här på vår hemsida eller lämna ert telefonnummer så ringer vi upp för att besvara era eventuella frågetecken.


 

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2019 CaMa Service AB. All rights reserved.