042-450 9343

Professionell flyttfirma i Helsingborg

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

En flytt är sällan helt oproblematisk och det krävs både tid och ansträngning för att ta sig från en adress till en annan, men med vår hjälp blir processen enklare. På Cama Service arbetar engagerade medarbetare med kapacitet och kunskap för likväl hem- som företagsflyttar. Vi vet hur ömtåligt gods ska behandlas, hur man flyttar effektivt utan onödiga avbrott i verksamhet eller vardag och vi förstår sakers oersättliga affektionsvärde.

Bor ni i Skåne och söker pålitlig flytthjälp? Kontakta oss så tar vi på oss ansvaret och ser till så att ni får den hjälp ni behöver. Fyll i offerförfrågan ni finner här nedan så återkommer vi inom de närmsta 12 timmarna med en anpassad lösning samt offert på arbetet.


Flexibla tjänster för såväl hem- som företagsflytt

Då alla kunders behov ser olika ut erbjuder vi breda flyttjänster för såväl privatpersoner som företag och formar samtliga flyttupplägg unikt för var och en.
Vi kan förse er med rätt emballage och packhjälp, flytta och transportera, ordna med magasinering i säkert förvar samt montera och se till så att ni snabbt kommer iordning. Vi kan även ta över ansvaret för er flyttstädning och se till så att hemmet eller lokalerna ni lämnar bakom er blir ordentligt rengjorda för att godkännas på kommande slutbesiktning.


Allomfattande flyttfirma med kunden i fokus

Vi startade vår verksamhet 2012 för att hjälpa människor till en smidigare flytt och växte snabbt tack vare nöjda kunder till det väletablerade företag vi är idag. Vi är oerhört stolta och tacksamma över det rykte vi fått och arbetar hårt för att nå upp till alla våra kunders förväntningar. Det är med hög service och kunden i fokus som vi byggt vår verksamhet och vi vet att det enbart är tillsammans med er som vi kan fortsätta växa. Givetvis är samtliga utbildar för arbetet de utför och ansvarsförsäkring ingår i samtliga tjänster.


För en trygg och smidig flytt i Skåne

Oavsett om ni befinner dig i Ystad, Landskrona, Kristianstad, Helsingborg, Ängelholm, Lund eller någon annan stad i Skåne så har vi flytthjälpen du söker. Våra kunniga och engagerade medarbetare tar sig an ditt flyttlass med omsorg och kunnighet för att se till så att också er flytt blir smidigare. Låt oss höra mer om behoven så tar vi fram en lämplig lösning och offert på arbetet så snart som möjligt.

Ingen ska behöva flytta ensam och vi på CaMa Service följer gärna med er på resan.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2019 CaMa Service AB. All rights reserved.