08-684 093 43

Flyttfirma i Huddinge

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Huddinge

Söker ni efter en effektiv och noggrann flyttfirma i Huddinge som kan hjälpa er att förflytta ert bohag till er nya destination på ett säkert och lämpligt vis? Med över tio års erfarenhet av branschen har vi på CaMa Service både erfarenheten och kunskapen som krävs för att axla uppdraget och ge er den flytt ni drömmer om. Snabbt, enkelt och tryggt. Precis så som vi hade velat att vår flytt skulle vara.

Att anlita oss för hjälp i Huddinge är varken svårt eller orimligt dyrt. Vi vet vad det är ni står inför och vill med vår kapacitet och rutin finnas där för er. Hör av er till oss och beskriv närmre vad det är som just ni behöver. Oavsett om det handlar om mindre punktinsatser eller allomfattande hjälp så kommer vi att kunna ta fram en lösning för er flytt som matchar.

Unna er lite lyx i er flytt och kontakta oss.


Tjänster som täcker behov i Huddinge

Det är en hel del att göra både innan, under och efter själva flyttdagen. Det ska planeras och packas i god tid och när det sedan väl är dags att bege sig mot sin nya adress så återstår ändå några utav de tyngsta lassen. Det vi ger er är en möjlighet till att stänga dörren bakom er och bara fokusera helt på att komma iordning på er nya destination. Vi kan ta allt det praktiska åt er så att inget i ert liv ställs på vänt.

  • Med vårt material blir packningen enklare och säkrare.
  • Själva förflyttningen från punkt A till B blir tryggare och snabbare med våra medarbetares hjälp.
  • Glöm slutstädningen och den djuprengöring den innebär. Stäng dörren bakom dig en gång för alla och låt de nya ägarna ändå anlända till ett hem som nytt.
  • Inga avbrott i vardagen eller företagets verksamhet.
  • Inga ömma ryggar eller ångestfyllda nätter.

Fördelarna talar för sig själva och till mycket förmånliga priser kommer ni att kunna få allt detta utav oss. Givetvis kan vi också finnas till hands både under själva packningen och för att hjälpa er komma iordning där ni landat med montering och uppackning. Era behov sätter gränserna.


En tryggare flytt i Huddinge

Anlita oss och er flytt är i trygga händer. Vi förstår era ägodelars värde och arbetar alltid mycket varsamt med stor respekt för er och ert bohag. Vi vet att affektionsvärde många gånger överstiger sakers faktiska pris och att minnen är något som aldrig går att få igen. Skulle olyckan mot förmodan ändå vara framme så är vi alla försäkrade under hela flyttens gång. Givetvis har vi också tillstånden vi behöver ha med oss.

Gör er själva en tjänst och unna er lite extra lyx under flytt. Anlita oss som professionell flyttfirma och låt oss tillsammans göra er flytt både roligare, säkrare och smidigare. Låt oss presentera oss själva och vad vi gör. Bekanta er gärna närmre med våra tjänster här eller ring direkt.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Huddinge

Här har ni en rutinerad firma i Huddinge som tillhandahåller professionella tjänster inom likväl flytt som städ precis så som vi själva skulle vilja ha det. Efter över 10 års erfarenhet inom den här branschen är vi säkra på att vi har precis det som ni behöver. Oavsett om det rör er flytt eller era städuppdrag så kommer våra medarbetare att alända med 110% engagemang och ge er kvalité i samtliga lägen. Det är för att underlätta dör människor som vi en gång startade vår verksamhet och vi arbetar i nuläget dagligen för att skänka frid och ordning åt företag samt privatpersoner i och runtom Huddinge.

Det vi kan erbjuda er i Huddinge och som får oss att sticka ut är prisvärda och flexibla helhetslösning för alla lägen. Vi finns här för att göra er flytt trygg och smidig från dag ett, men också för att ni ska få lägga städningen åt sidan en gång för alla. Vi vill ge er mer tid över till annat och låta er slippa stressen som städning och flytt kan frambringa.

Det ska inte vara svårt att ta del av vår hjälp. Vi håller oss tillgängliga för er och erbjuder er anpassade lösningar till lönsamma priser. När vi lämnar vår kund är vi alltid stolta över det vi gjort och vi är mycket tacksamma och nöjda över ryktet och den kundkrets vi under våra år byggt upp. Vi hoppas nu att också ni i Huddinge vill bli en del av vår framgång och ta er tillsammans med oss till nästa nivå av trivsel.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.