08-684 093 43

Flyttfirma i Järfälla

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett flyttfirma i Järfälla

Här har ni en komplett flyttfirma i Järfälla som dagligen servar privatpersoner liksom företag med diverse olika flyttjänster unikt formade för deras önskemål och behov. Vad ni än söker för att underlätta och ta er igenom er stundande flytt så kommer vi med vår breda kompetens och engagerade personal att ge er just det. Det spelar ingen roll om uppdraget ni ger oss är mindre eller stort då alla kunder hos oss är precis lika mycket värda.

Vi packar och flyttar, ordnar med magasinering och erbjuder kvalitativ flyttstädning helt utifrån era önskemål. Givetvis ser vi också alltid till att hålla oss flexibla nog att anpassa oss efter era tider.

Assistans där flytten känns extra tung eller en möjlighet till att komma helt undan? Tveka inte utan kontakta oss. Med god planring, respekt och erfarenhet tar vi oss an ert bohag på absolut bästa sätt.


Professionell hjälp som underlättar

Från en flyttfirma får ni effektiv och kunnig hjälp med flytten till er nya bostad eller företagslokal. En helt underbar möjlighet för den som känner att tiden är för knapp eller inte på egen hand har möjlighet att hantera de tunga lyften. Man behöver dessutom inte heller oroa sig för att inte få tag på skåpbil eller släpkärra.

Innan ni väljer flyttfirma så är det bra att specificera vad det är ni vill att de ska göra samt om ni hoppas på att undvika inblandning i flytten helt eller bara vid tyngre partier. Hos oss finns det allt urån helhetslösningar till punktinsatser alltid unikt framtagna för er i Järfälla oavsett företag eller vilka ni är som privatpersoner. Flexibelt givetvis för att kunna anpassa oss helt efter era tider.

Nyfikna på att höra mer om vad en professionell flyttfirma kan ge er? Ring oss!


CaMa Service flytthjälp i Järfälla

Det finns många stunder i livet som man våndas lite extra inför och en flytt är vanligtvis en utav dem. Vi på CaMa Service förstår varför och vill därför mer än gärna finnas där som en hjälpande hand. Som komplett flyttfirma i Järfälla har vi allt det ni kan tänkas behöva för att ta er till er nya adress och med anpassade lösningar gör vi det på bästa sätt. Här är det alltid era behov som styr hur vår arbetsdags ska se ut och givetvis så bestämmer också ni hur stor involvering ni vill att vi ska ha.

Kvalitativt packmaterial som gör er flytt smidigare och säkrare, flytthjälp med stor kapacitet så att det går fortare, magasinering för bästa förvaring av det ni inte behöver och flyttstädning av våra kunniga städare.

CaMa Service är flyttfirman för er i Järfälla.


Hur kan vi hjälpa er?

Med tio års erfarenhet i branschen, försäkring som täcker allt under er flytt och given kvalitetsgaranti kommer ni altid att kunna känna er 100% trygga hos oss. Ring, maila eller lämna in en kontaktbegäran här via vår hemsida redan idag så sätter vi omedelbart igång med att fram den bästa flyttlösningen för er.

Välkomna!

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.