08-684 093 43

Flyttfirma i Kista

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Kista

Drömmer ni i Kista liksom många andra om den där perfekta flytten som genomförs snabbt utan något vidare krångel eller onödiga, trista och kostsamma olyckor? Att flytta är slitsamt och det tar tid, men om vi gör det tillsammans kan vi uppnå allt det.

I över tio års tid har vi erbjudit flyttjänster åt privatpersoner liksom företag som behövt en hjälpande hand och vi vet vad som krävs för en säker och effektiv flytt. Att be om vår hjälp är varken speciellt krångligt eller onödigt dyrt och med vår kapacitet och våra flexibla tjänster kan alla få den lösning just de behöver. Vi vet vad det är ni står inför och vill mer än gärna finnas där för att göra hela uppgiften lättare.


Flyttjänster för en säkrare och effektivare flytt

En flytt slukar både tid och kraft från de inblandade. Det ska planeras och packas i god tid innan det är dags och när flyttdagen sedan väl är där så väntar mängder av tunga lyft och den där slutstädningen som de flesta fruktar. Med en engagerad flyttfirmas hjälp kan man slippa allt det. De finns där för att underlätta och stötta från dag ett och ser till så att man kommer tryggt och smidigt på plats.

Flyttips och bra packmaterial, bärhjälp och transport samt hjälp till att komma på plats och montering om det önskas. Som privatperson slipper man sätta livet på vänt och företag i sin tur riskerar mindre kostsamma stopp i sin produktion.


CaMa Service – Varken krångligt eller onödigt dyrt

Vi på CaMa Service vet precis vad det är för uppgift som ni står inför och vill därför finnas här för att göra flytten lättare. Att anlita oss är varken krångligt eller speciellt dyrt och vi anpassar alltid våra tjänster specifikt för varje kund eftersom inga behov eller ingen flytt är den andra lik.

Visst hade det väl varit skönt att slippa leta rätt på en lämplig flyttbil, minimera arbetsbördan och tunga lyft samt slippa komma tillbaka för att flyttstäda? Det är era önskemål som styr oss och vår arbetsdag. Genom mindre insatser kan ni slippa det ni fruktar mest och med helhetskoncept behöver ni inte ens lyfta ett finger. Ring så berättar vi mer!


Hur hjälper vi er i Kista?

I flera år har vi medverkat vid flyttillfällen av olika slag och kan därför också lova att vi har vad som krävs för att underlätta även under er flytt, oavsett dess karaktär. Vi har kunskap, vi sitter inne med ovärderlig rutin men framförallt professionalism och ett enormt engagemang.

Söker ni efter en flyttfirma i Kista som bryr sig? Ring då så tar vi fram en lämplig lösning för er redan idag.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Kista

Kista pulserar av tillväxt och trivsel. Här blandas nöjen och kultur med natur och restaurangliv och det är svårt att gå miste om områdets konstanta utveckling och stora potential, något som vi på CaMa Service dessutom mer än gärna också blir en del av. Låt oss som flytt- och städfirma ta del av era önskemål så att vi tillsammans kan göra Kista ännu mer tilltalande.

Den hjälp som vi vill och kan erbjuda er i Kista rör allt kring ert städ och en eventuell flytt. Vi har anpassningsbara och prisvärda tjänster som underlättar och avsätter mer tid åt er som ni sedan kan lägga på annat. Det som får oss att sticka ut bland dagens alla flytt- och städfirmor är vår personals stora kunskap och engagemang samt vår kapacitet som gör det möjligt för oss att erbjuda helhetslösningar. Vi vet hur vi som flyttfirma kan effektivisera och säkra upp er flytt och som städfirma kan vi erbjuda tjänster för både privatpersoner och företag som förskönar och sätter guldkant på en vardag.

Att anlita oss på CaMa Service är varken onödigt dyrt eller särskilt svårt. Tillgängliga och lyhörda finns vi här för er i Kista när behovet lyser störst redo att leverera er den hjälp som just ni behöver. Om det är mindre punktinsatser eller allomfattande helhetskoncept spelar ingen roll. Er tillfredsställelse och trygghet är det primära för oss vilket också hjälpt oss bygga upp det positiva rykte som vi har omkring oss idag.
Känns det lockande att få in kunnig hjälp till ert städ eller er flytt? Tveka då inte, vi finns här för att göra vardagen för er i Kista ännu vackrare och enklare.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.