08-684 093 43

Flyttfirma i Kungsängen

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Kungsängen

En flytt är ingenting man gör över en dag. Om man en gång har varit med under en flytt, så vet man att det är en ansträngande uppgift som tar både mycket tid och energi.

Det krävs en hel del planering med både logistik och vad som ska packas ned i flyttkartongerna. Det är inte konstigt att stressen tar över och den där flytten som egentligen ska vara roligt, blir till en mardröm istället. Oavsett om ni behöver hjälp med endast delar i en flytt eller om ni önskar en helhetslösning, så finns vi på CaMa Service här för att underlätta samt ge tips & råd inför er stundande flytt. Vi vill att er flytt ska ge er en upplevelse att minnas och ge er chansen att endast fokusera på er nya adress.

Kontakta oss gärna och berätta vad det är ni skulle önska få hjälp med för att göra er flytt smidigare. Om det så endast är flyttkartonger som saknas eller hjälp med transport, så ordnar vi detta. Alla behöver vi en hjälpande hand emellanåt och vi på CaMa Service är bäst på det vi gör.


För en enklare, effektivare och säkrare flytt

När man står inför en flytt så blir man alltid lika förvånad över hur mycket det är som ska planeras och ordnas med inför den kommande stunden och även efteråt. Man ska packa ned allt i flyttlådor, bära tunga möbler, transportera hela lasset. Sedan ska man även flyttstäda på den gamla adressen samtidigt som man ska packa upp och montera allting på det nya.

Det vi som flyttfirma kan erbjuda är många gånger ovärderligt och det finns så många fördelar. Vi har många års erfarenhet inom branschen vilket gör att vi har en god rutin på allt och framförallt arbetar väldigt effektivt. Vi vet också att många gånger har era saker ett större värde än det faktiska värdet, vilket vi förstår och genom att välja oss ger vi dig tryggheten genom en varsam flytt. Vi har det bästa redskapen för att göra er flytt så smidig som möjligt och självklart har vi försäkringar hos Trygg-Hansa samt försäkring inom yrkestransport.


En billig flyttfirma för er i Kungsängen

Vi hjälper både dig som privatperson och er som företag, oavsett så är våra tjänster för alla och tar vår uppgift på största allvar. Med oss kan ni alltid känna er trygga att allt blir klart i tid och eftersom vi är flexibla arbetar vi just efter era önskemål. Våra tjänster är både effektiva och prisvärda. Vi vill ge er ett värde och ge er chansen att fokusera på det roliga som kommer med det nya. Låt oss göra det tråkiga och slippa lägga energi på det gamla. Vi bryr oss och vill du ha mer information eller kostnadsförslag på våra tjänster så är du varmt välkommen att höra av dig, så vi kan hjälpa dig vidare.


Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.