08-684 093 43

Flyttfirma på Kungsholmen

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma på Kungsholmen

Att någon gång behöva planera och genomföra en flytt är för de allra flesta av oss en naturlig del av livet. Man flyttar hemifrån, bildar familj, behöver större eller får jobb på annan ort vilket kanske kräver att man rör på sig. Oavsett varför just ni är i startgroparna mot en ny adress så vill vi på CaMa Service finnas här för er. Vi vet av erfarenhet från 10 år i branschen vad som krävs och erbjuder därför vår hjälp från er flytts allra första dag tills det att ni landat på plats.

Behöver ni packningstips, förflyttningshjälp eller skulle ni vilja slippa flytten helt? Ring oss redan idag så ser vi till så att ni får en lösning som matchar och professionell hjälp som gör skillnad.


En flyttfirmas hjälp gör skillnad

Det är tungt, det tar tid och allt som oftast så är det långt mycket mer att göra än vad man först förväntat sig. Man hade ingen aning om hur stort bohaget faktiskt var, hur svårt det skulle vara att få tag i en större lastbil eller att flyttstädningen skulle ta sån tid. Med en flyttfirmas hjälp så kan ni slippa allt det eller åtminstone bli kvitt de uppgifter som ni framförallt fasar. Alltid kunnigt, tillgängligt och kostnadseffektivt.

Fördelarna som följer med professionell flytthjälp är många och det för alla inblandade. Ni sparar tid, era kroppar skonas, era föremål fraktas tryggt och era vänner kommer garanterat även de att tacka er.


Flyttjänster för er på Kungsholmena

Gör er själva och era nära och kära en tjänst och anlita oss för att ta del av vår flytthjälp. Vi vet av erfarenhet att vi kan ge er det ni behöver för att tryggt och säkert ta er från punkt A fram till punkt B. Vi har tillräckligt med kapacitet, de rätta verktygen, täckande försäkringar och ett arbetsteam med den rätta känslan samt anpassningsbara tjänster alltid till ett bra pris.

Man behöver inte göra allt ensam. Ring oss så tar vi fram en lösning för din flytt redan idag.

Allmänt om flytt- & städtjänster på Kungsholmen

Bor man på Kungsholmen så kan man också ta del av alla de fördelar som en storstad kan bjussa på. Här bor man mitt i smeten av pulserande restaurangliv, gator kantade av mysiga kaféer och små butiker, lugna bostadsområden samtidigt som också vattnet och naturen ligger tätt inpå. Nu erbjuder vi er alla dessutom också riktigt prisvärda och effektiva flytt- och städtjänster så att ni i er tur har tid till att ta del av Kungsholmens utbud. Vi har kapacitet och kunskap till att ge er en värdig och säker flytt samt engagemang och sakkunnighet till att axla samtliga städuppdrag och vi vill mer än gärna få finnas här.

Att flytta kan vara något av det mest krävande man kan ge sig på och att städa är väl med handen på hjärtat långt ifrån det roligaste man kan ägna sig åt. Efter att ha arbetat inom flytt- och städbranschen i så många år så har vi också stor förståelse för alla negativa känslor som en flytt och rengöring föder och det är också därför vi vill finnas här för er.

Anpassningsbara tjänster, bra priser och stor kunnighet. Oavsett vilka ni är eller hur ert önskade uppdrag ser ut så kommer vi att kunna ge er en lösning som matchar. Nyfikna på att höra mer om vad våra tjänster kan göra för er eller är ni redo att boka in vårt första möte? Fyll i vårt kontaktformulär eller ring direkt. Ni har behoven, vi har lösningen.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.