042-450 9343

Flyttfirma i Lund

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

 

Flexibel flytthjälp för privatpersoner och företag

CaMa Service är en väletablerad flyttfirma i Lund med allomfattande flyttjänster till såväl privatpersoner som företag. Vad ni än behöver för att underlätta och effektivisera er kommande flytt kommer vår engagerade och kunniga personal kunna leverera rätt assistans och ta er vidare både tryggt och smidigt. Vi kan hjälpa er med planering och packning, flytt och transport, montering och demontering samt ta hand om den kvarvarande flyttstädningen och ordna med magasinering. Ni bestämmer själva vilka moment som ska ingå och vi svarar med en flexibel och skräddarsydd lösning som matchar.

Känns arbetet tungt och krävande? Med rutinerad projektering, erfarenhet och bred kapacitet tar vi oss an ert bohag på ett både tryggt och smidigt sätt.


Tjänster för en enklare vardag

Med en vision om att hjälpa så många som möjligt i Lund tar vi oss an samtliga uppdrag, stora som små och levererar flexibel hjälp med det där lilla extra. Vi finns här för er kommande flytt men kan också erbjuda städhjälp när er egen tid inte räcker till. Behöver ni hjälp med er hemstädning eller skulle ert kontor må gott av lite extra tillsyn? Vårt kunniga städteam är alltid redo!

Hur kan vi förenkla för er i Lund? Lämna ert nummer här nedan så återkommer vi med en lösning som underlättar.


 

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.