08-684 093 43

Flyttfirma i Nacka

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Nacka

Är det dags att flytta? Minns ni med vånda hur det var första gången eller är det nervositet som spökar inför er första flytt någonsin?

En flytt är alltid krävande på mängder av plan och alla kan och kommer att behöva en hjälpande hand på vägen. Låt oss på CaMa Service bistå med kunnig support och er flytt kommer att bli både så effektiv och enkel som ni vill ha den. Med över tio års erfarenhet inom flyttbranschen och en bred kundkrets som alla erhållit vår hjälp vet vi med säkerhet hur vi ska kunna ge just er det ni behöver oavsett om det gäller en bohags- eller företagsflytt.

Behov av packmaterial, assistans för själva förflyttningen eller en möjlighet till att slippa den tråkiga och omfattande slutstädningen? Vi kan hjälpa er i Nacka med allt ifrån mindre punktinsatser till allomfattande helhetsgrepp och inga projekt är för stora eller för svåra för vår kapacitet.

Ring och berätta om hur ni skulle vilja ha vår hjälp och låt oss återkomma med ett anpassat kostnadsförlag samt en lösning som vi tror ska passa.


Flyttfirma som tryggt tar er från A till B

Det är mängder som ska göras innan det är dags att ta sitt bohag och ge sig av mot de nya äventyr som väntar. Information om flytten ska gå ut, vänner och bekanta ska kontaktas angående önskad hjälp, allt ska packas i rätt emballage och flyttbil ska bokas i tid. Låt oss få hantera de tyngsta delarna och gör flytten till en trevligare händelse värd att minnas.

Det vi erbjuder er genom våra professionella flyttjänster är assistans från dag ett tills det att ni är på plats på er nya adress. Vi tillhandahåller er alla kartonger och det emballage ni behöver samt efterfrågad hjälp vid er packning. När själva flytten äger rum fraktar vi alla era saker tryggt och säkert dit ni ska och om ni så vill så kan vi också stanna för att montera och ställa i ordning väl på plats. Med våra kunniga och engagerade medarbetares hjälp kan ni också därefter undkomma den inte allt för trevliga slutstädningen så att ni istället kan fokusera helt på att känner er hemma på er nya destination.


Er trygga flyttfirma i Nacka

Spar energi och lägg din värdefulla tid på annat värdefullt genom att anlita en professionell flyttfirma. För företag kommer vår hjälp att innebär mindre börda på de anställda och färre kostsamma avbrott i produktion och verksamhet. Privatpersoner i sin tur slipper sätta livet på vänt och kan lägga mer utav sitt fokus på framtiden och vad som komma skall.

Vi har vad som krävs för att flytta er snabbt och smidigt samt kunskapen och erfarenheten vi behöver för att veta hur det ska göras på bästa säkraste sätt. När ni anlitar oss är ni alltid i trygga händer. Vi förstår era ägodelars värde och arbetar varsamt med stor respekt. Vi har också de försäkringar och tillstånd som krävs för att bibehålla er trygghet.

Kontakta oss så tar vi fram en flyttlösning för er redan idag.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Nacka

De senaste åren har befolkningstillväxten legat på omkring 1 700 personer per år och framtidsprognoserna ser om än ännu ljusare ut än så. Givetvis vill också vi på CaMa Service få ta del av kommunens tillväxt och utveckling och står därför här redo med professionella tjänster och stort engagemang. I flera år har vi hjälpt boende i och runtomkring Nacka med att effektivisera deras flytt och avlasta för dess städning. Vi drar det tyngsta lasset åt er i Nacka då det behövs så att ni i er tur kan lägga mer tid och fokus på sådant som ni värdesätter mer.

Det vi har att erbjuda er och som får oss som städ- och flyttfirma att sticka ut i mängden är helhetslösningar som inkluderar allt inom städ och flytt. Vi vet hur betungande de bägge uppgifterna kan va och arbetar varje dag för att göra dagen och livet enklare för både individer och företag. Alla bör ha rätt till en smidigare och renare vardag och vi har vad som kärvs för att ta er dit.

Nu är vi nyfikna på att höra vad vi skulle kunna göra för er i Nacka. Från våra medarbetare kan ni alltid räkna med 110% engagemang och vi ser till så att ni alltid kan vara trygga med oss. Vi är försäkrade, erbjuder er alla kvalitetsgaranti och arbetar givetvis varsamt och noggrant med respekt för er och för er egendom. Bekanta er med våra tjänster här eller ring oss direkt och låt oss presentera vad vi kan och vad vi redan gör för mängder av nöjda kunder. Tillsammans gör vi Nacka vackrare.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.