08-684 093 43

Flyttfirma på Östermalm

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma på Östermalm

En flytt är inget som görs i en handvändning. Det är en ansträngande uppgift som kräver mycket tid och slit både innan det är dags och efter det att man anlänt till sin nya adress.

Känner ni precis som många andra som förbereder sig inför sin kommande flytt att stressen och fjärilarna i magen börjar ta över? Kanske är det negativa känslor från en tidigare flytt eller nervositeten för din första någonsin som spökar? Oavsett vad ni sitter i för situation så vill vi på CaMa Service finnas här för att underlätta i er flytt och ge er en upplevelse värd att minnas.

Ring oss och berätta mer om vad ni skulle behöva för en smidigare flytt. Alla kan vi behöva en hjälpande hand i krävande situationer och vi hoppas nu på att vi ska få finnas där.


För en smidigare och säkrare flytt

Många förvånas över hur mycket det är som ska planeras och ordnas med inför, under och efter en flytt. Det ska packas, bäras, flyttlass ska köras och när allt sedan väl är på plats så återstår den tråkiga städningen samt uppackning och montering. Allt ska dessutom gärna ske under en och samma dag.

Hjälpen som man får genom att anlita en flyttfirma är ovärderlig på flera plan och fördelarna många. Flytten går inte bara snabbare, den blir också smidigare och betydligt mycket tryggare. Det just för att de har erfarenheten som krävs men också de bästa redskapen och försäkringar som betryggar. Man slipper dessutom betunga sina nära och kära med att be dem om deras hjälp.


En flyttfirma för er på Östermalm

Oavsett om det är i form av företag eller privatperson som ni ber om vår hjälp så kan vi garantera att ni alltid kommer att kunna känna er trygga. Vi brinner för vår uppgift och tar alla uppdrag på största allvar. Vi förstår dina ägodelars värde och vet att ett affektionsvärde kan vara högre än det faktiska samt att minnen rent av är omöjligt att ersätta.

Gör er själva en tjänst och ta hjälp från en flyttfirma på Östermalm som bryr sig. Låt oss ta del av era unika önskemål och återkomma med ett kostnadsförlag och en lämplig lösning.

Allmänt om flytt- & städtjänster på Östermalm

Vackra byggnader, luxuösa shoppingområden och glittrande vattenvyer längs strandvägen. Östermalm är helt klart en stadsdel som knappast saknar någonting. Här går att finna något attraktivt för allas våra sinnen och vi på CaMa Service är gärna med och bidrar till skönheten och enkelheten. I över tio års tid har vi levererat effektiva och underlättande flytt- och städtjänster åt privatpersoner liksom företag oberoende av bransch och törs därmed också kalla oss proffs. Vi vet hur vi ska bemöta er allas behov och har kapacitet och kunskap nog för att uppfylla er allas önskemål på Östermalm. Vill ni ha prisvärd och effektiv hjälp till en renare vardag eller engagerad hjälp till er flytt? Kontakta oss så formar vi en unik lösning för er.

Att flytta är alltid ansträngande och städning kräver också den både tid och energi. När vi en gång startade vår verksamhet så var det med en förväntan om att kunna få finnas där och underlätta i stressade människors vardag och ge dem mer tid över till annat. För flyttande kan vi finnas där vid deras sida från dag ett tills de slutligen är på plats och med omsorgsfullt framtagna städtjänster får privatpersoner ett mindre stressfyllt liv och företag kan fokusera mer på sin verksamhet.

Står ni i planeringstider inför en flytt eller har ni svårt att få in städningen i ert redan pressade veckoschema? Ring då oss eller fyll i vårt kontaktformulär här nedan så återkommer vi snabbast vi kan med en lämplig lösning. Ni bestämmer omfattning och frekvens på vår hjälp. Vi står för arbetskraften och tiden. Smidigt, effektivt och prisvärt.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.