08-684 093 43

Flyttfirma i Södertälje

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett flyttfirma i Södertälje

Planering, packning, tunga lyft, hyra släpvagn eller skåpbil, bära in, flyttstäda, montera och packa upp. Innan man är färdig med en flytt så är det oerhört många moment man ska passera och man upplever det lätt som att det aldrig tar slut. Skulle det sedan hända något oförutsett längs vägen så gäller det att snabbt tänka om för att inte hamna i tidsnöd.

Har ni en önskan om att flytta enkelt, smidigt och tryggt? Kontakta då oss på CaMa Service så ska vi se till så att ni får just det. Vi hjälper dagligen privatpersoner, företag och organisationer med de hjälp för deras flyttar och har efter tio år i branschen all den kapacitet och kunskap som krävs. Självklart fullt försäkrade genom TryggHansa och med en given kvalitetsgaranti. Vi vet vad en flytt kräver så hos oss är ni alltid i trygga händer.


Med en professionell flyttfirma

Oavsett vem man är eller vart man ska flytta så är det ansträngande och inget som man bör behöva göra själv. Genom att ringa in en flyttfirma och ta del av den assistans de kan erbjuda kan man släppa pressen och samtidigt flytta säkrare. Med rätt kunskap om hur man packar, hur man flyttar, bästa färdrutten för flyttlasset samt vad som ska göras vid en flyttstädning kommer hela flytten överlag inte bara bli effektivare utan också betydligt mycket enklare och smartare.

Förutom den givna fördelen i att det blir betydligt mycket enklare så ska det även tilläggas att det också blir säkrare med rätt flyttfirmas hjälp. Dels på grund utav dess erfarenhet och kunskap kring hur allt packas och behandlas på bästa sätt men också för att flyttfirman i sin tur har försäkringar som täcker för eventuella skador eller misstag under processen.


CaMa Service i Södertälje

– Emballage, packhjälp och mängder med tips och goda råd som gör er packning smartare.
– Bärhjälp som låter er slippa alla tunga lyft.
– Tack vare tillgången till våra flyttbilar slipper ni på egen hand boka skåpbil eller släp för frakten. Vi har också god lokalkännedom för att kunna välja den bästa rutten.
– När ni tömt ert gamla hem eller kontor så tar vi över och förbereder för nästa gäst med en professionell flyttstädning.
– Möbler eller kartonger som ni inte behöver ha mer er? Då kan vi ordna med optimal magasinering.

Bland våra breda flyttjänster finns hjälp åt alla. Vi vet att ingen flytt någonsin är den andra lik och är därför också flexibla och måna om att alltid utgå ifrån var och ens önskemål och behov för att ordna en bästa lösningen för var och en.


Kontakta oss så hjälper vi er med er flytt

Vad skulle ni vilja kunna släppa rörande er flytt? Skriv ner en lista på vad ni drömmer om och hör sedan av er till oss så gör vi det möjligt. Att flytta är inte alls krångligt bara man vet hur man ska göra det.

Ring, maila eller fyll i era kontaktuppgifter här på sidan så hör vi av oss till er. Tillsammans gör vi flytten till ett bättre minne.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.