08-684 093 43

Flyttfirma i Sollentuna

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Sollentuna

Det är mycket som ska planeras och ordnas med innan man slutligen är redo att bege sig av mot ny destination. Med över tio års erfarenhet inom flyttbranschen vet vi också precis vad det är ni står inför och vill mer än gärna finnas till hands för att göra er flytt enklare och tryggare. Vi har emballaget som gör er packning smidigare, kapaciteten och manskapet som tar er från punkt A till B och engagerade medarbetare som gärna tar sig an själva slutstädningen åt er. Det vi erbjuder er är hjälp som tillåter er att lägga allt det tunga och trista åt sidan för att istället lägga fullt fokus på att göra er hemmastadda på er nya adress.

Vad skulle ni i Sollentuna vilja ha för hjälp från en kunnig och erfaren flyttfirma? Låt oss få ta del av era drömmar och ta fram en skräddarsydd lösning enbart för er. Genom att fylla i era uppgifter eller ringa oss kan ni också ta del av ett specifikt framtaget kostnadsförslag på arbetet.

Unna er lite lyx i er redan ansträngande flytt och låt oss tillsammans skapa ett riktigt trevligt minne.


Omfattande flyttjänst för era behov

Efter att ha hjälpt flyttande i så många år så förstår vi också att behoven våra kunder emellan ser oerhört olika ut. Därför så har vi också valt att hålla oss med flexibla och omfattande flyttjänster så att alla ska kunna få just den hjälp som de behöver. För en företagsflytt kan vår hjälp innebära färre kostsamma avbrott i verksamheten och privatpersoner i sin tur slipper sätta livet på vänt. Vi tar hand om allt ni vill slippa undan och låter er fokusera på sådant som är viktigare i era liv och på at landa på er nya destination.

De flyttjänster som vi erbjuder er sträcker sig från början tillslut. Vi kan tillhandahålla er de kartonger och emballage ni behöver och även med själva packningen samt tips och goda råd för smart och säker packning. Genom vår stora kapacitet tar vi sedan er och ert bohag vidare mot er nya adress och om ni så vill så kan vi också väl på plats se till så att allt packas upp och monteras där det ska. Genom att sedan också låta oss ta hand om den omfattande och ångestgivande slutstädningen så kan ni stänga er dörr bakom er en gång för alla och fokusera enbart på framtiden.


En kunnig flyttfirma för er i Sollentuna

Hos oss är ni i trygga händer. Vi har erfarenheten och kunskapen som krävs, engagerad och duktig personal samt alla försäkringar och tillstånd som krävs. Vi förstår ägodelars potentiella affektionsvärde och behandlar allt ni äger med största respekt och omsorg för er trygghet. Oavsett vad det är för flytt det handlar om eller hur förutsättningarna ser ut så kan vi garantera er att ert bohag anländer som det lämnade.

Varför inte unna er själva lite lyx i en av livets mest ansträngande händelser? Ring oss på CaMa Service och dela med er av hur en perfekt flytt för er skulle se ut. Vi tar sedan fram en matchande lösning som ger er allt det och lite till.

Det behöver inte vara fullt så ansträngande att flytta.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Sollentuna

Sollentuna. Kommunen med de stora ambitionerna som arbetar hårt för att skapa en plats optimal för både människa och natur. En kommun som konstant går framåt i sin utveckling och som precis som oss också har ökad hälsa och trivsel som två primära mål.

Vi på CaMa Service arbetar dagligen för att hjälpa människor till en enklare och trevligare vardag och genom våra omfattande städ- och flyttjänster har vi redan hjälpt mängder under flera års tid. Det vi har och som skiljer oss från många andra inom branschen är möjligheten till att ge våra kunder helhetslösningar speciellt formade för just dem med allt inom flytt och städ inkluderat. För flytten kan vi bistå med vår hjälp från dag ett tills det att ni är på plats och därefter tar mer än gärna också vår egen städfirma vid. Genom prisvärda och flexibla tjänster ser de till så att hem och kontor är och förblir i perfektion.

Vad skulle en erfaren flyttfirma och professionell städfirma kunna göra för er i Sollentuna? Vi vet vad rena och fräscha miljöer gör för alla de som vistas där och vill mer än gärna också få visa er. Hör av er till oss och låt oss få veta hur era dagar skulle kunna förenklas. Oavsett om ni söker långsiktiga lösningar eller tillfälliga punktinsatser av oss så kommer vi med engagemang och erfarenhet kunna ge er vad ni söker på ett både tryggt och effektivt vis.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Stockholm – Skåne Skåne – Stockholm
Varannan helg

Stockholm – Göteborg Göteborg – Stockholm
Varannan helg

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2017 CaMa Service AB. All rights reserved.