08-684 093 43

Flyttfirma i Solna

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Solna

I över tio års tid har vi på CaMa Service funnits till hands och hjälpt flyttande företag och privatpersoner i och runt om Solna. Vi vet av erfarenhet hur ansträngande en flytt kan vara och vill därför mer än gärna med våra omfattande tjänster underlätta för er alla och se till så att ni alla får den trevliga flytt ni förtjänar. Med rätt emballage blir kommer packningen att bli säkrare och smidigare, vår kapacitet hjälper er snabbt från punkt A till B och våra kunniga medarbetare ser också till så att er slutstädning blir korrekt.

Vad behöver ni i Solna utav oss som erfaren flyttfirma för att underlätta i er flytt? Ring oss och dela med er av era behov så att vi kan ta fram en matchande lösning. Fyll också gärna i blanketten här nedan för att ta del utav ett unikt kostnadsförslag för hjälpen.

Tillsammans gör vi er flytt till ett riktigt bra minne.


Flyttjänster som fyller era behov

Mycket ska planeras och ordnas innan dagen för flytten väl är där och när det sedan är dags att ge sig av mot sin nya adress så återstår ändå de största kraftansträngningarna. Med en kunnig flyttfirmas hjälp kommer man dels att underlätta för sig själv, men också säkerställa så att allt går snabbt och säkert till. Under en företagsflytt innebär det färre avbrott i produktionen och privatpersoner med hjälp under en bohagsflytt behöver i sin tur inte sätta livet och vardagen på vänt. Vi tar hand om de tyngsta lassen åt er så att ni kan fokusera på allt annat viktigt i era liv och på att göra er hemmastadda på er nya destination.

Våra flyttjänster är till för att hjälpa er från dag ett tills det att ni slutligen kommit på plats. Vi finns här för hjälp och tips vid packningen, vi ser till att frakta hela ert bohag dit ni ska på ett tryggt och effektivt vis och om önskan finns där så kan vi också montera och ställa iordning allt tills ni anländer. Allt detta till riktigt bra priser.


Med en kunnig flyttfirmas hjälp

Här hos oss är ni i Solna alltid i trygga händer. Efter över tio år inom branschen har vi både kapaciteten och kunskapen som krävs för att kunna försäkra er om att er flytt kommer att bli både säker och smidig. Vi förstår affektionsvärdet på era saker och hanterar alltid era ägodelar både respektfullt och varsamt. Givetvis är vi också försäkrade om olyckan mot alla odds skulle vara framme och vi har också de tillstånd som krävs med oss.


Hur hjälper vi er i Solna?

Gör ett smart val och bestäm er för att unna er själva lite lyx i er flytt. Oavsett om ni ber om en allomfattande helhetslösning från oss eller mindre punktinsatser där ni önskar avlastning så kommer ni att få det ni behöver. Ring oss och låt oss ta fram en skräddarsydd lösning för er samt fyll i blanketten här för att ta del utav vårt kostnadsförslag till er. Tillsammans gör vi er flytt till en trevligare upplevelse.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Solna

Solna växer så det knakar. Bostadsutbudet ökar snabbt och det är också en otroligt bra företagsplats. Arbetsmarknaden här är stor vilket gör kommunen intressant för både privatpersoner och företag, men också för oss på CaMa Service. Med våra kunniga flytt- och städtjänster ger vi kommunen en större möjlighet till att växa och blomma ut. Med över 10 års erfarenhet inom vår bransch kommer vi att kunna leva upp till era förväntningar och fullända era behov. Vi hjälper dagligen företag av alla dess slag och privatpersoner genom vårt breda tjänsteutbud och levererar enkelhet och service i prisvärda professionella paket.

Som flytt- och städfirma har vi allt som krävs för att ni ska kunna lägga städningen på hyllan och slippa dra det tyngsta lasset under en flytt. Det är också just det som skiljer oss från mängden inom vår bransch. Möjligheten till att ge er alla allomfattande helhetslösningar helt anpassade utifrån era behov utan att för den sakens skull behöva nagga på kvalitén eller vår effektivitet. Det är ett gott rykte vi byggt upp under våra år och vi arbetar hårt varje dag för att behålla och stärka det ytterligare.

Hur kan vi hjälpa er alla i Solna? Behövs en hjälpande hand som förenklar er flytt eller känner ni att tiden flyger iväg och låter er städning bli lidande? Vi vet vad våra tjänster kan göra för er och står här nu redo att visa er. Ring redan idag och låt oss bli en lösning i er vardag.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.