08-684 093 43

Flyttfirma i Spånga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Spånga

En flytt stjäl i regel mängder av tid samtidigt som den också tär rejält på krafterna.

Behöver ni bitvis stöd eller skulle ni vilja ha en lösning där ni slipper hantera er flytt helt? Läs då vidare om våra olika tjänster som flyttfirma här eller ring direkt och låt oss veta mer om vad just ni behöver. Tillsammans kan vi sedan ta fram en lösning som passar oss alla och givetvis får ni också ta del av vårt kostnadsförslag. I över tio års tid har vi levererat professionella flyttjänster åt både privatpersoner och företag och nu vänder vi oss till er i Spånga för att få höra mer om hur vi också kan hjälpa er.


Erfaren flyttfirma för er i Spånga

Efter alla år i branschen är vi också vana vid flyttillfällen av olika karaktär och vi vet hur vi formar lösningar som hjälper er på bästa sätt och hur vi effektivt kan hålla olycka och strul borta. Ni väljer själva hur omfattningen av vår assistans ska se ut och hur stor inblandning ni vill ha i er flytt. Antingen så tar vi hand om allt det där som ni helst vill slippa eller så ror vi hela flytten i hamn åt er. Visst hade det väl varit skönt att slippa jaga rätt på flyttbil, att inte behöva ta hand om alla tunga lyft eller behöva återvända för den sista slutstädningen?


CaMa Service erbjuder er alla en tryggare flytt

När ni ber oss på CaMa Service om hjälp så befinner ni er också alltid i trygga händer, oavsett vilka ni är eller vad det är ni ber oss om. Vi ser era ägodelars värde och förstår att ett minne är oersättligt varpå vi alltid arbetar omsorgsfullt med respekt och noggrannhet i sikte.

En flytt behöver inte innebära kaos om man hjälps åt. Hör av er till oss. Vi på CaMa Service vill finnas där för er i Spånga.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Spånga

Står ni inför en flytt till, inom eller från Spånga eller skulle ni vilja lägga städningen åt sidan en gång för alla? Då kan vi på CaMa Service hjälpa er. Med kunskap och erfarenhet från över tio års tid som flyttfirma kan vi se till så att ni kommer fram till er nya adress både effektivt och säkert. Med breda, flexibla städtjänster kan vi sedan också ge er alla den hjälpande hand ni behöver, privatperson liksom företag. Låt oss hjälpas åt att förstärka det positiva intryck som finns av Spånga idag ytterligare.

Vi kan hjälpa er i Spånga med allt som inkluderas av flytt och städ. Vi erbjuder prisvärda och anpassningsbara tjänster som avlägger mer tid för annat och som underlättar i en stressfylld vardag. Det är våra medarbetares brinnande engagemang och våra formbara och större helhetslösningar som får oss att stå ut i mängden av flytt- och städfirmor. Som flyttfirma kan vi finnas här för er från första dagen av er flytt och när ni sedan tryggt och smidigt kommit på plats så har vår egna städfirma möjlighet till att ta vid och fortsätta förgylla er vardag.

Att be oss om hjälp är varken dyrt eller speciellt svårt. Vi håller oss tillgängliga och lyhörda för att finnas där för er i Spånga då behovet är som störst och för att kunna ge er just vad ni behöver för stunden. Omfattande helhetskoncept eller mindre punktinsatser utifrån behov spelar ingen roll. Er trygghet och tillfredsställelse är det viktigaste för oss vilket också lett till det positiva rykte vi byggt upp. Låter det lockande att få hjälp med er flytt eller ert städ så tveka inte utan ring. Tillsammans kommer vi att kunna göra Spånga både vackrare och trevligare.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.