08-684 093 43

Flyttfirma i Stockholm

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Stockholm

Alla som en gång deltagit under en flytt vet hur ansträngande och krävande det kan va. Allt som ska planeras och förberedas kräver sin tid och när sedan flytten väl ska gå av stapeln så krävs det mer energi än vad man först kanske kunnat vänta sig. Visst hade det väl varit skönt att avlastas de tyngsta lassen eller erbjudas tips och råd i en krävande stund som underlättar?

Med en professionell flyttfirmas hjälp kan det bli möjligt. Vi vet av erfarenhet vad det är ni står inför och har all förståelse i världen för att både tid och ork tryter. Med vår assistans och vår kunskapsbank kan er flytt löpa både säkrare och smidigare.

Står ni i startgroparna inför en kommande flytt eller befinner ni er mitt uppe i en och ångrar att ni inte bad om professionell hjälp? Då ska ni ringa oss. Vi hjälper er med allt ifrån mindre ingrepp till allomfattande hjälp och bistår gärna med den kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss under våra tio år inom branschen. Vi tycker att alla ska få känna glädje inför sin flytt.


En flyttfirma gör flytten till en trevligare upplevelse

Fördelarna med att anlita en professionell flyttfirma till er hjälp vid er kommande flytt är påtagliga oavsett vem man är eller vart ifrån man kommer eller ska. För företag innebär hjälpen att man inte riskerar några onödiga avbrott i sin verksamhet eller produktion och privatpersoner sparar in på både sin egen och sina vänners tid och energi. Genom att ta del utav våra skräddarsydda paket kan ni slippa precis allt ni vill undkomma kring er flytt. Stäng dörren bakom er och lämna städningen vidare till oss och anländ till en lägenhet/lokal där allt redan är upplockat och färdigställt. Ni slipper köra flyttbil eller bära. Räck bara över era nycklar till de nya ägarna och gå vidare mot de nya äventyr som väntar.

Fördelarna som ingen vill gå miste om:

  • Tiden är knapp för de allra flesta som den är utan att behöva planera inför eller genomföra en flytt. Med en flyttfirmas hjälp kan man lägga de tyngsta uppgifterna åt sidan och lägga fullt fokus på de roligare bitarna.
  • De som flyttfirman sänder ut har alla erfarenhet och kunskap nog till att kunna hantera hela flytten både effektivare och säkrare än vad man själv hade gjort. Rätt verktyg och kapacitet säkerställer snabba och tryggare flyttar.
  • Varken vardagslivet eller verksamheten kommer att behöva ta skada.
  • Ni behöver inte själva ordna med flyttbil eller andra transportmedel för lasset.

Efter att ha varit verksamma så pass länge som vi har varit nu och hjälpt så många flyttande i Stockholm under alla dessa år så vågar vi också på att kalla oss själva för experter inom flytt. Som kvitto på vårt gedigna arbete och professionella jobb så har vi också byggt upp en nöjd kundkrets och ett rykte som vi är oerhört stolta över. Dagligen hjälper vi företag och privatpersoner med flyttjänsten av olika slag i Stockholm och är vana vid bohag och gods av alla dess slag.  Vi vet vad som krävs för att vara lönsamma som hjälp under en företagsflytt och hur vi kan stå bäst till tjänst även för privatpersoner.


Billig flyttfirma i Stockholm

När ni anlitar oss på CaMa Service kan ni vara säkra på att få service och assistans av högsta slag. Oavsett om ni ber om vår hjälp i form av privatperson eller för ert företags vidkommande så tar vi fram skräddarsydda lösningar som kommer att uppnå era unika behov och förväntningar. Vi har både kapacitet och flexibilitet till att ge alla flyttande i Stockholm vad de behöver utan att någonsin behöva tumma på kvalitén. Vi förstår att sakers affektionsvärden kan överstiga dess faktiska siffra och arbetar alltid varsamt och omsorgsfullt för er allas trygghet. Här är era saker i trygga händer. Vi har givetvis också ansvarsförsäkring tecknad hos Trygg Hansa samt nödvändigt yrkestrafiktillstånd.

Vi hjälper er med er packning, fraktar hela ert bohag säkert fram till er nästa adress och om så önskas finns vi också där för att packa upp och montera det ni äger väl på plats. Givetvis så kan vi också leverera er packmaterialet som ni behöver för säker och smart packning samt ta över den omfattande och oerhört ansträngande flyttstädningen. Allt för att ni i er tur ska kunna lägga all er tid och hela ert fulla fokus på det som komma skall och på att komma iordning på er nya vistelse. Vi är också stolta över att numera även kunna erbjuda riktigt bra magasineringsmöjligheter till alla de som känner behov utav extra plats för möbler eller kartonger under kortare eller längre stunder. Kanske är det mitt i flytten, inför en renovering eller efter att ha tömt ett dödsbo? Oavsett så kommer era saker precis som alltid vara trygga hos oss i varma och optimala lokaler.


Ert trygga alternativ till flyttfirma i Stockholm

Det var med en förhoppning om att kunna underlätta och förgylla i stunden för flyttande invånare i Stockholm som vi en gång startade vår verksamhet. Vi vet av erfarenhet hur ansträngande en flytt kan vara och erbjuder därför också allt ifrån helhetslösningar till punktinsatser åt samtliga av våra kunder för att förhoppnings göra flytten till den trevliga händelse som den bör vara.

Hur kan vi som professionell flyttfirma med våra tjänster och kunskaper på bästa sätt bistå er under er flytt?

Skriv gärna ner en lista över tankar och punkter som är av större betydelse för er och fundera på om ni främst är intresserade utav våra helhetslösningar eller enklare punktinsatser. Det är era behov som styr hur vi arbetar och vi är måna om att kunna uppnå era önskemål och göra det absolut bästa för er. Vi vill att alla som tar del av vår hjälp ska kunna känna sig trygga och nöjda med oss i alla led från start till mål.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Stockholm

Stockholm – Vår vackra huvudstad med sin rika natur och praktfulla läge mittemellan Mälaren och Östersjön. Skulle ni också vilja få mer tid över till att spendera längs med strandpromenader eller i någon utav de vackra parkerna? Hör då av er till oss på CaMa Service och spara in på er värdefulla tid. Vi är en flytt- och städfirma i Stockholm men över 10 års erfarenhet inom branschen med fokus på god service och kvalité. Ring oss redan idag och beskriv hur vi skulle kunna underlätta i er vardag och skänka er mer glädje till livet.

På CaMa Service utför vi allt inom städ och flytt genom unikt anpassade och prisvärda lösningar. I vårt professionella utbud av tjänster kan vi idag därtill också presentera magasinering. Det som därmed skiljer oss från många andra inom vår bransch är möjligheten till att leverera er allomfattande helhetslösningar där effektivitet och kvalitet alltid står i fokus. Att anlita oss är enkelt och aldrig onödigt dyrt. Vi erbjuder er helt enkelt allt vi gör precis så som vi själva hade velat ha det.

Hur skulle vi kunna hjälpa just er i Stockholm för att säkra upp och effektivisera er flytt eller göra era inomhusmiljöer optimala? Idag består vår kundkrets av allt ifrån privatpersoner och företag inom alla des branscher till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som alla tar del av fördelarna man får med hjälp utifrån. Låt oss skänka samma glädje och ro även till er. Tillsammans kan vi stärka skönheten som genomsyrar Stockholm och göra vår älskade huvudstad till den perfekta platsen för oss alla.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Stockholm – Skåne Skåne – Stockholm
Varannan helg

Stockholm – Göteborg Göteborg – Stockholm
Varannan helg

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2017 CaMa Service AB. All rights reserved.