08-684 093 43

Flyttfirma i Upplands Väsby

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett flyttfirma i Upplands Väsby

Är ni på jakt efter en komplett flyttfirma i Upplands Väsby med flera års erfarenhet för att göra er flytt enklare? Vi på CaMa Service har vad ni behöver. I över tio år har vi format uppskattade flyttjänster åt både företag, organisationer och privatpersoner som hjälpt dem reda upp sin stressade vardag.

Vi packar och fraktar, städar och magasinerar flexibelt utifrån era personliga behov. För oss spelar det ingen roll om det handlar om en mindre bohagsflytt eller en hel verksamhet som ska flyttas. Varje kund är unik och precis lika viktig för vårt företag. Vi vet att det är med er kunder som vi kan utvecklas och växa och lägger därför stor vikt vid vår kundnöjdhet.

Släpp stressen och ring oss redan idag. Tillsammans gör vi det betydligt enklare.


En professionell flyttfirmas tjänster

Oavsett om man ska flytta en hel verksamhet eller bara ta sig till ny adress från en mindre etta så innebär en flytt en hel del ansträngning. Nästan alla som någon gång flyttat har räknat fel på både tidsåtgång och kapacitet vilket bidragit till att de fått en otroligt dålig erfarenhet som avskräckt dem från att göra om det.

Det en flyttfirma erbjuder är en fantastisk möjlighet som verkligen underlättar och med tanke på alla fördelarna så är det heller inte till orimliga priser. Dessutom så är ni och era ägodelar per automatik försäkrade under hela processen. Den största fördelen är nog dock ändå att ni slipper de tunga lyften och inte själva behöver ge er ut och hyra skåp bil eller släpvagn. Ni kommer tacka er själv för att ni valde flytthjälp, men era vänner och bekanta kommer att tacka er ännu mera!


För er i Upplands Väsby

Som flyttfirma erbjuder vi på CaMa Service kompletta flyttjänster omsorgsfullt formade för var och en. Allt för att ni själva ska kunna styra över er delaktighet och överlåta precis de bitar som ni vill slippa. Vi kan finnas där för er redan från den tidigaste planeringen tills ni befinner er tillrätta på plats. Det är era behov som styr och vi anpassar oss därtill också efter era tider.

Med oss är ni alltid i trygga händer

Vi förstår hur det kan kännas att lämna över sina saker i främmande händer och att affektionsvärde är något som är oersättligt. Med erfarenhet och varsam behandling kommer vi därför se till så att allt ni äger är i säkerhet. Skulle sedan något oförutsett mot förmodan ändå hända så är vi givetvis försäkrade via TryggHansa för allas vår trygghet. Med nöjd-kund-garantin kan ni givetvis också alltid reklamera tjänsten vi utfört.


Ring CaMa Service redan idag!

Vi vet hur en riktigt bra flytt ska se ut och vi vill mer än gärna visa er. Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret ni finner här nedan så ser vi till att återkomma så snabbt vi kan med en lösning. Varför göra det svårare än vad det behöver vara? Tillsammans gör vi det bättre!

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.