08-684 093 43

Utlandsflytt

Det är tryggt och säkert att frakta värdefulla tillhörigheter med oss!

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Från en dörr till en annan

Planering från början till slut är viktigt när det gäller utlandsflytt. Vi på Cama Service besitter stor erfarenhet av flyttning och kan därför garantera dig säkra metoder när du vill flytta utanför Sveriges gränser. Det är tryggt och säkert att frakta värdefulla tillhörigheter med oss! Världen blir allt mer globaliserad vilket också innebär att människor vågar bredda sina vyer och testa lyckan någon annanstans. Det är inte längre ovanligt att bo i ett annat land vare sig det är permanent eller endast för en liten stund.

Vad som dock är gemensamt för alla resande är behovet av flytthjälp. Förr var det en krånglig process att flytta och många gånger fick man inte med sig sina käraste tillhörigheter. Men tack vare att utvecklingen går framåt har även flytten blivit enklare och med oss på Cama Service till och med helt okomplicerad.

Vi fraktar dina personliga ägodelar och ser till att allting kommer fram i det skick som de packades. Vi vill att det ska vara smidigt att påbörja det nya livet.


Packning

Både för din och våran skull är det viktigt att packningen sker på rätt sätt. Halvfulla kartonger tar bara onödig plats och riskerar dessutom att skada innehållet. Ett bra packningstips inför utlandsflytten är att fylla halva kartongen med tyngre material som böcker och andra halvan med lättare som textiler exempelvis. Skulle du istället uppskatta någon som packar åt dig så kan vi givetvis hjälpa till med det också.


Varför flytta med oss?

Vi erbjuder dig..

  • Praktisk packning
  • Färre lyft
  • Smidig transport
  • Samlad kostnadsöversikt
  • Lång kunskap och erfarenhet
  • Samt ett allomfattande koncept

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.