08-684 093 43

Flyttfirma i Vallentuna

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett flyttfirma i Vallentuna

Många underskattar flytten och vad den faktiskt innebär i form av både tid och ansträngning. Att flytta är helt enkelt så mycket mer än att bara bära saker till en ny bostad och det är när man inser det som stressen och ångesten ofta sköljer över en.

Stå ni inför en flytt eller är ni just nu mitt uppe i en och känner att det helt enkelt är för mycket att klara av på egen hand? Det är då vi på CaMa Service finns här. Som professionell flyttfirma kan vi med våra breda tjänster hjälpa er och se till så att hela processen flyter på utan dåliga överraskningar och att ni kommer på plats snabbare.

Vi hjälper er i Vallentuna med att förstärka det positiva i den nystart som flytten faktiskt innebär. Smidigt, tryggt och prisvärt. Precis så som vi själva hade velat haft det.


Med hjälp ifrån en professionell flyttfirma

Det spelar egentligen ingen större roll vem man är eller vart och hur långt man ska flytta. En flytt är alltid ansträngande och ingenting som någon bör behöva ta sig igenom själv.
När man ringer in en flyttfirma för att ta del av den hjälp man kan få så kommer pressen minska liksom hela processen bli säkrare. Med rätt kunskap kring packning, flytt, de bästa färdrutterna och hur en riktigt bra flyttstädning ska genomföras kommer allt inte bara bli effektivare utan därtill också bra mycket enklare samt smartare.

Utöver den givna fördelen med enkelheten så blir det också säkrare när man väljer att ta in en professionell flyttfirma. Dels så vet de av erfarenhet hur man packar och behandlar bohaget på bästa möjliga sätt, men därtill så är de också försäkrade för att täcka upp för eventuella misstag eller skador som kan uppstå under flytten.


CaMa Service i Vallentuna

– Rätt emballage, hjälp med packningen samt tips och goda råd som gör den smartare.
– Bärhjälp så att ni slipper ta tag i de tyngsta lyften.
– Ni slipper på egen hand lösa skåpbil eller släpvagn tack vare att vi tar med oss flyttbil med tillräcklig kapacitet.
– När bostaden är tömd kan vi ta över ansvaret kring den ångesttäckande flyttstädningen.
– Har ni möbler, kartonger eller andra prylar som ni inte vet vart ni ska göra av? Då kan vi även ordna tillgång till magasinering åt er.

Med breda flyttjänster finns rätt hjälp för alla. Vi vet att ingen flytt kan vara den andra lik och utgår därför alltid ifrån varje kunds unika situation. Allt för att kunna forma den bästa och mest lönsamma lösningen för var och en.


Kontakta oss för vår flytthjälp

För hjälp till punktinsatser under er flytt eller möjligheten till att släppa ansvaret helt så hör av er till oss på CaMa Service. Med över tio års erfarenhet inom branschen kan vi garantera er trygghet och kvalitet i alla led.

Maila, ring eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi. Tillsammans gör vi flytten enklare.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.