08-684 093 43

Flyttfirma i Värmdö

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma på Värmdö


Om man någon gång har varit med vid en flytt så vet man av erfarenhet att det väldigt ansträngande, stressigt och tidskrävande. Vi möter människor varje dag som står inför en flytt och inte vet hur de ska reda ut allt. Det är därför vår verksamhet finns, för att underlätta i er situation och se till att er flytt både blir säker och smidig. Med vår erfarenhet vet hur mycket planering det krävs och hur stressigt det kan bli, men vi har stor kunskap och en väldigt god rutin för att göra er flytt så effektiv som möjligt. Vi har kvalitativa flyttkartonger för optimal packning, stark personal som avlastar tunga lyft och vi har även transportmedlet att ta er från punkt A till B.

Om ni här på Värmdö önskar en professionell flyttfirma med prisvärda tjänster så tveka inte på att kontakta oss. Vi vill gärna höra vad ni har för behov och önskemål för att vi sedan kan komma överens om en lösning som är perfekt för just er.

Låt oss ta hand om planeringen och tunga lyft och unna er en stressfri vardag och framförallt möjligheten att kunna fokusera på det nya.


En flexibel och billig flytthjälp

Det är lätt att förvånas över hur mycket tid och planering det faktiskt krävs inför en flytt. Helt plötsligt inser man hur mycket saker man faktiskt har och hur mycket flyttlådor man behöver. Genom att anlita oss och ta del av vår yrkesmässiga hjälp som erfaren flyttfirma här på Värmdö kommer ni slippa de allra tyngsta. Vi kan bistå med flyttlådor, transportmedel, flyttstäd samt montering och uppackning på det nya stället. Önskar man inte en helhetslösning kan vi även hjälpa till med enstaka behov eller enbart tips&råd. Vi utformar alltid våra flyttjänster omsorgsfullt utifrån kundens önskemål och krav.

Fundera på hur en perfekt flytt för er skulle se ut och hör sedan av er till oss. Det finns många fördelar med att anlita oss på CaMa Service.

  • Du sparar tid och energi till roligare saker
  • Vi hjälper gärna till med tips & råd
  • Inga onödiga avbrott i företaget eller produktion
  • Vi ordnar transportmedel
  • Effektivt och smidigt
  • Tillgång till magasinering

Att få hjälp kan ibland vara ovärderligt och extremt befriande att endast få fokusera på sin nya adress och utmaningar som väntar.


Flyttfirman för er på Värmdö

I över 10 år har vi på CaMa Service erbjudit våra tjänster åt nöjda privatpersoner och företag av alla dess slag på och runtom Värmdö. Vi har de bästa och mest kunniga medarbetarna som gör allt för att bevara vårat goda rykte. Vi förstår att era ägodelar ibland har ett större affektionsvärde än det faktiska värdet och är alltid varsamma och försiktiga vid en flytt. För att ni ska känna än mer trygghet så har vi även försäkringar hos Trygg-Hansa och även de yrkestransporttillstånd som krävs och täcker för eventuella olyckor.

Är ni intresserade av att veta mer om vår professionella flytthjälp eller oss som flyttfirma här på Värmdö? Hör då gärna av er till oss och berätta om era specifika behov och önskemål så kan vi tillsammans forma en lösning som passar er!


Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.