08-684 093 43

Flyttfirma i Vasastan

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

Din kompletta flyttfirma i Vasastan

Känner ni er stressade eller ångestfyllda inför er kommande flytt? Då ska ni veta att ni är långt ifrån ensamma. Som erfaren flyttfirma möter vi dagligen människor som känner just så och det var för alla er som vi också en gång startade vår verksamhet. I över tio års tid har vi nu levererat underlättande flytthjälp åt privatpersoner samt företag utifrån deras behov. Något som vi kan och givetvis också vill göra även åt er i Vasastan.

Brett sortiment av packmaterial, effektiv assistans till er faktiska flytt, övertagande av hemmets slutstädning och ovärderliga tips och råd. Vi har tjänsterna ni behöver för en säker och smidig flytt, stora som små. Ring oss och låt oss ta del av era önskemål så att vi i vår tur kan ta fram en plan och ett anpassat offertförslag redan idag.


Professionell flytthjälp för en tryggare flytt

Generellt sett alla har någon erfarenhet med sig från en tidigare flytt samt vetskapen om hur ansträngande den kan va. Mängder av tid går åt till planering och packning för att flytten ens ska kunna bli av och när dagen väl är där så väntar tunga lyft, transport och den sista tråkiga flyttstädningen.

Med en flyttfirmas hjälp så slipper man dra det tyngsta lasset på egen hand och kan istället lägga all sin tid på att njuta av dagen och komma på plats.

  • Färre tunga lyft
  • Mängder av tips och goda råd
  • Hjälp med transporten
  • Möjligheten till att slippa städningen
  • Tillgång till magasinering vid behov

Fördelarna med professionell hjälp är många. Det är smidigt, det är tryggt och framförallt så slipper du betunga din vänskapskrets.


En omtänksam flyttfirma för er i Vasastan

Efter att ha arbetat som flyttfirma under så lång tid och hjälpt mängder av flyttningsklara från punkt A till punkt B så vet vi av erfarenhet att vi kan ge er alla i Vasastan den flytt som just ni drömmer om. Med ett brett tjänsteutbud och flexibla lösningar kommer vi effektivt och smidigt kunna ta er från er gamla till er nya adress. Vi har kvalitativt packmaterial, bilarna och manskapet som krävs för en effektiv transport och om ni så vill så kan vi också ta oss an er sista slutstädning. Vi kan också erbjuda er alla magasinering av bästa sort.

Mindre punktingrepp eller allomfattande insatser. Oavsett vad ni önskar av oss så kommer ni att få engagemang, professionalism och anpassade lösningar som svar.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Vasastan

Det är svårt att inte lockas av den hemtrevliga atmosfären i Vasastan medans man rör sig bland små butiker och matställen eller njuter av dess arkitektur och mysiga parker. Vill ni kunna njuta mer eller få mer tid över till att ta del av stadsdelens rika utbud så hjälper vi som flytt- och städfirma mer än gärna till. Låt oss ta hand om era trista eller krävande städuppdrag och överlåt det tyngsta lasset av er flytt till oss. Vi får er vardag går ihop.

Alla behöver vi då och då lite hjälp på traven för att få vårt vardagspussel att gå ihop och det är också därför som vi på CaMa Service vill och kan finnas här för er i Vasastan. Med flera års erfarenhet i bagaget kan vi lova er alla kunniga resultat helt utifrån era mål och era förutsättningar i Vasastan. Vi har kapaciteten och kunskapen samt erfarenheten som krävs för att hjälpa er alla, privatpersoner och företag, till en säker, enkel och betydligt effektivare flytt. Genom våra omsorgsfullt och professionellt framtagna städtjänster kan vi vidare också se till så att ert hem eller er arbetsplats miljö är och förblir optimal.

Vill ni liksom många andra hitta ett sätt till att få mer tid över till annat? Vi på CaMa Service har svaren. Oavsett vad ni söker från oss så kommer ni att få en anpassad och prisvärd lösning som svar. Ring oss och berätta om era drömmar så ska vi se till att ge er det ni behöver.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2018 CaMa Service AB. All rights reserved.