08-684 093 43

Magasinering

Vi förvarar era möbler tryggt och säkert

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

Extra utrymme när det behövs

Alla känner vi någon gång av behovet av extra utrymme för förvaring av ägodelar vi inte får plats med hemma eller prylar som inte längre behövs. Då är magasinering ett smidigt alternativ som ger en lite extra utrymme för kortare eller längre perioder. Här får man förvara sina saker tills man behöver dem igen eller hittat en annan lösning som känns bättre.

Efter flera år som aktiv flyttfirma i branschen så kan vi på CaMa Service nu också erbjuda samtliga kunder magasinering av möbler och andra ägodelar i varma, torra förhållanden. Känner också ni er lockade av att kunna förvara era saker på ett tryggt och värdigt sätt så hör av er till oss. Här vilar era saker i lämpliga och säkra lokaler tills dess att ni hämtar dem igen. Oavsett om det är i form av privatperson eller för ert företags räkning som utrymmet behövs så kommer vi att kunna hitta en lösning som matchar era behov. Kontakta oss och låt oss berätta mer om vad vår magasinering innebär och vad vi kan göra för er.


Magasinering i säkra och optimala förhållanden

När ni anlitar oss på CaMa Service för att ta del utav våra professionella tjänster så kan ni alltid vara säkra på att ni är i trygga händer och det samma gäller givetvis vid vår magasinering. Det vi erbjuder er alla är lämpliga lokaler speciellt framtagna och utformade just för säker förvaring av möbler, kartonger eller andra pinaler. Med god ventilation och varma jämna temperaturer kommer ingen fukt att kunna rota sig och hota det ni förvarar hos oss. Smuts, damm och andra otrevligheter stängs också de ute genom effektiva och gynnsamma emballage. Vi i vår tur håller också kontinuerligt koll så att det verkligen förblir torrt, rent och säkert.

Givetvis håller vi även koll på säkerheten kring våra magasin och har vidtagit de åtgärder som krävs för att hålla er tryggt vetandes om att inget händer det ni förvarar hos oss. Med godkända och säkra lås hålls samtliga obehöriga ute och våra utvalda brandalarm varnar i sin tur om faror innan katastrof har hunnit bli ett faktum. Givetvis så är vi också fullt försäkrade.


CaMa Service – Magasinering för alla

Tillfällena där lite extra förvaringsmöjligheter skulle sitta fint är många. Kanske står ni mitt uppe i en flytt som drar ut på tiden utan plats där ni kan ställa era packade saker eller möbler? Kanske har ni precis tömt ut ett dödsbo eller så vet ni inte vart ni ska göra av alla av företagets dokument? Oavsett varför eller vilka ni är så kommer vi på CaMa Service att kunna hitta en bra lösning för er. Vi har resurser och utrymme för alla möjliga gods och kunskapen som krävs för att veta hur förvaringen ter sig bäst.

  • Extra utrymme till förmånliga priser
  • Anpassningsbara och tillgängliga lösningar
  • Säkra lokaler
  • Råd och hjälp från erfarna inom branschen

Fördelarna med att magasinera hos oss är många och vi delar gärna med oss av både expertis och plats för att lätta upp i eran vardag. I dag har flertalet kunder redan valt oss för magasinering och vi är otroligt stolta över förtroendet och det goda rykte som vi hittills byggt upp. Något som vi givetvis arbetar hårt för under daglig basis för att bibehålla men också stärka.


Flexibla tjänster för alla behov

Känner ni att ni skulle behöva plats för extra förvaring under en kortare eller längre period så har vi extrautrymmet ni behöver. Finns det sedan något annat som vi som erfaren flytt och städfirma skulle kunna göra för er så låt oss veta? Vårt utbud av tjänster är brett och vår kompetens stor nog till att möta upp era unika önskemål. Läs mer om vad vi gör eller ring direkt och dela med er av vad ni skulle vilja ha hjälp med och låt oss ta fram ett passande alternativ till assistans. Alla förtjänar vi en hjälpande hand och vi är gärna er när ni behöver oss.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Stockholm – Skåne Skåne – Stockholm
Varannan helg

Stockholm – Göteborg Göteborg – Stockholm
Varannan helg

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2017 CaMa Service AB. All rights reserved.