08-684 093 43

Magasinering i Åkersberga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Effektiv magasinering i Åkersberga

Har även ni liksom många andra ont om plats för förvaring av era möbler eller andra ägodelar? Vi på CaMa Service kan då bistå alla er i Åkersberga med det extra utrymme som ni behöver. Här kommer samtliga utav era saker att förvaras både säkert och värdigt tills det att ni i er tur hittat en annan lösning. Våra lokaler har alla förutsättningarna som krävs för att inget hos oss ska kunna komma till skada. Oavsett godsets karaktär eller era önskemål kommer vi att kunna plocka fram den rätta lösningen för er.

Är ni nyfikna på at veta mer angående vår magasinering åt er i Åkersberga eller finns det annat som vi som professionell flytt- och städfirma skulle kunna göra för er? Kontakta oss då redan idag och låt oss få ta del utav era önskemål. Tillsammans kan vi hitta vägarna som gör vardagen både enklare och trevligare.


Magasinering så som den ska vara

Med dina saker i våra händer kommer du alltid att kunna känna dig trygg. All magasinering sker i jämnt tempererade och uppvärma lokaler där ventilationen hålls optimal. På så vis kan varken fukt eller mögel frodas och förstöra det ni har hos oss. För att sedan vidare också undvika att smuts eller damm skulle kunna förorsaka era möbler på paketeras allt också dugligt och noga utifrån godsets unika krav. Godkända lås och brandalarm håller också obehöriga och olyckor borta.

Flexibilitet och kvalitet är viktigt för oss på CaMa Service och efter att ha tillhandahållit flytt- och städtjänster åt företag nu under många år så kan vi också lova att vi har det som krävs.


Anpassningsbara tjänster för er i Åkersberga

Ekar behovet av extra förvaring högt eller har ni ingen stans att placera ert företags viktiga dokument och dylikt? Då kan vi ta fram lösningen för er. Vi på CaMa Service har kapaciteten som krävs för att ta hand om er ägodelar åt er så länge som det krävs.

Vår magasinering är enbart en utav alla de tjänster som vi på CaMa Service kan erbjuda åt er i och runt om Åkersberga. För er flytt kan vi också bistå med flyttkartonger och emballage av hög kvalitet samt effektiv och prisvärd flyttstädning som kan göra din flytt betydligt enklare. Vidare så kan vi också se till så att fönster och lokaler samt hem förblir rena genom de olika städtjänsterna som vi håller i vårt sortiment.

Låt oss få ta del av era behov och ge er en lösning som matchar.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.