08-684 093 43

Våra städtjänster

Hemstäd – Butiksstäd – Kontorsstäd
Flyttstäd – 
Trappstäd – Fönsterputs

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

CaMa Service – Städhjälp för tid och rum

Som professionell städfirma med över 10 års erfarenhet i branschen har vi stor förståelse för att städningen i mångas fall hamnar längst ner på listan över alla pockande prioriteringar man tvingas göra. Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag som inte hittar tiden eller orken till att själva ta tag i sin städning och står här också redo att göra det samma för er. Vi har expertisen och rutinen som krävs, men framförallt så har vi drivet och viljan att överträffa alla våra kunders förväntningar. Med skräddarsydda och prisvärda lösningar möter vi upp era behov och ser till så att ni kan lägga städningen åt sidan en gång för alla.

Alla är vi värda lite extra lyx i våra hektiska liv och vi på CaMa Service är här för att leverera er en guldkant till vardagen. Ring oss eller fyll i vårt kontaktformulär redan idag. Delge oss hur vi skulle kunna förenkla i era liv och låt oss sedan ta fram en passande lösning.

Klicka här för att se vår städningschecklista.


Rena miljöer för ert välbefinnande

Med möjligheten att röra sig i fräscha och rena lokaler följer en mängd olika väsentliga fördelar, dels för vårt mentala plan, men också rent fysiskt. Överlag så känner vi oss alla allmänt mer tillfreds i ordnade och optimala miljöer. En välmående känsla som också väcker större lust åt det vi gör, ökad kreativitet, högre koncentrationsförmåga och generellt sett en bättre inställning till livet.

Städtjänster för privatpersoner

Med vår hjälp och våra städtjänster kan alla få ett hem där de kan slappna av. En oas där de tillåter sig själva att luta sig tillbaka för en stund och hämta nya krafter åt de uppgifter som väntar utanför vår dörr eller vad som komma skall. Det har bevisats gång på gång hur städade och efterhållna hem skänker större lugn åt de som bor där och ger möjligheten åt dem till att också prestera bättre.

Städtjänster för företag

Även företag och verksamheter oberoende av bransch eller storlek har mycket att vinna på att se efter sina kontor och hålla sina företagslokaler i optimal form. Att ge sina anställda en hälsosam miljö som de trivs i genererar allt som oftast högre effektivitet och större engagemang från samtliga led. Färre sjukskrivningar, högre produktivitet, ökad lönsamhet och ett positivt laddat varumärke. Fördelarna är för många för att ignorera så visa era anställda att ni bryr er och gör alla till vinnare.


Fördelar med CaMa Service städhjälp

  • De som kommer hem till dig och städar är experter på sitt område och ser till så att allt blir gjort utan att något glöms bort.
  • Ångest och stress över städningen som aldrig blir gjord kan bli ett minne blott.
  • Du sparar in på både tid och ork för att lägga på annat.
  • Trivsel, glädje, kreativitet, välbefinnande, lugn, återhämtning m.m. Kontinuerlig städning bidrar med fördelar för alla på ett både psykiskt och fysiskt plan.


Flexibla städtjänster utifrån era önskemål och krav

När ni ber oss på CaMa Service om hjälp så kommer ni alltid att få en professionell och övergripande städning som svar. En städning som inkluderar samtliga standardytor samt alla de övriga som ni också gärna ser att vi tar oss an. Med mopp också trasa går våra mycket duktiga medarbetar in i minsta vrå och lämnar aldrig någonting åt slumpen. Inga jobb lämnas innan vi känner stolthet över det som utförts eller era önskemål överträffats. Vi garanterar ett fullt fläckfritt resultat som består längre.

Vad er städhjälp ska inkludera eller hur ofta ni önskar vårt besök är helt upp till er. Vi på CaMa Service ser till att hålla oss lyhörda och tillgängliga för att bemöta era önskemål så långt det går oavsett om ni anlitar oss för enstaka punktinsatser eller större helhetskoncept. Söker ni en fortlöpande och kontinuerlig lösning så har vi också städabonnemang skapade för er. Genom att teckna ett abonnemang hos oss så kommer ni att kunna sluta fundera över städningen en gång för alla. Då kommer våra skickliga medarbetare hem till er utifrån tidigare överenskommelse och vi ser också till så att det är samma person / personer som kommer på besök.

För att vi ska kunna möta upp med våra städtjänster på absolut bästa möjliga sätt så önskar vi tydliga upplysningar från er kring vad ni förväntar er och krav som ni har.


Vi ger er mer tid över till annat

Är ni en av alla de som länge gått och trott att en städfirmas tjänster inte var något för er? Då är det hög tid att tänka om. Aldrig tidigare har våra professionella städtjänster varit så efterfrågade som nu. Allt fler har insett fördelarna i professionell hjälp utifrån för att lägga mer av sin värdefulla tid på vad som för dem faktiskt betyder mer. Ge oss möjligheten att visa också er vad vår hjälp innebär och spar er tid och ork till annat. Enkelt, effektivt och prisvärt. Städhjälp så som vi hade velat ha det.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Stockholm – Skåne Skåne – Stockholm
Varannan helg

Stockholm – Göteborg Göteborg – Stockholm
Varannan helg

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2017 CaMa Service AB. All rights reserved.