08-684 093 43

Våra städtjänster

Hemstäd – Butiksstäd – Kontorsstäd
Flyttstäd – 
Trappstäd – Fönsterputs

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Kompletta städtjänster i Stockholm

Känner ni liksom mängder av andra boende i och runt om Stockholm att det är svårt att få dygnets  24 timmar att räcka till? Vi lever idag i ett samhälle där alla måsten hopar sig tätt kring de flesta utav oss vilket i sin tur allt som oftast leder till att städningen blir lidande. Familjen, jobbet och fritiden tar upp all vaken tid och man varken hinner eller orkar ta sig an de där dammtussarna i hörnen och fläckarna på fönstren oavsett om man vill det eller ej. Det är för alla er som känner så som vi på CaMa Service en gång startade vår verksamhet. Vi vet hur stressande och tidskrävande städning kan va och vill finnas här till er hjälp så att ni kan släppa städningen en gång för alla och ägna er tid åt sådant som verkligen betyder.

Vill ni veta mer om vad vi skulle kunna göra också för er så kontakta oss. Berätta om era behov och önskemål och låt oss sedan i vår tur få återkomma med en lösning som vi tror ska lämpa sig för er i Stockholm.


Professionell städfirma gör jobbet snabbt och rätt

Fördelarna med att anlita en professionell städfirma är många och med våra förmånliga priser så kan fler ta del utav dem och njuta av fläckfria städade resultat. Vi vet vad rena miljöer kan göra för underverk och anser att det är något som alla förtjänar att uppleva. Därför så är det också både enkelt och lönsamt att anlita oss på CaMa Service för städhjälp av alla dess slag. Vi håller oss flexibla och tillgängliga för att kunna ge samtliga individer precis det som de behöver för att uppfylla sina behov och arbetar effektivt med kvalité och service som ledord för att ta vår städning dit.

Vi låter fördelarna med att anlita en städfirma tala för sig själva:

  • Med en städfirmas hjälp kommer man att spara in på ovärderlig tid. Tid som man istället kan lägga på sin familj, sina vänner eller fritidssysslor som man finner större glädje i.
  • De som hjälper en med ens städuppdrag är alltid erfarna och utbildade nog till att göra jobbet efter konstens alla regler. Inget lämnas åt slumpen och inget lämnas utan att vara fullgjort. Oavsett vad det är för förutsättningar som städarna ställs inför så kommer de att veta hur de ska hanteras och ha redskapen och kunskapen som krävs för att få det gjort på lämpligast möjliga vis.


Ett brett utbud för er i Stockholm

Med vår hjälp kan vem som helst få den där städade och rogivande oasen till hem som de drömmer om och arbetsplatser med optimala förhållanden för produktivitet och trivsel. Inga fönster lämnas fläckiga eller smutsiga efter att våra duktiga fönsterputsare tagit sig an dem och samtliga trappuppgångar runt om i Stockholm ger positiva intryck efter att vi varit där.

Hemstädning, kontorsstädning, fönsterputs, städning av trapphus och entré och butiksstädning utifrån behov och krav.

Målet med vår verksamhet är att fungera som en helhetslösning inom städ för samtliga som behöver vår hjälp och har därför också fyllt vårt utbud till bredden av professionella tjänster. Oavsett om man anlitar oss i form av privatperson eller för sitt företags räkning så ska man kunna få den hjälp man behöver och önskar sig. Inget behov är därtill för stort eller för litet för oss att ta oss an och vi går alltid in med samma professionalism och engagemang idet vi åtar oss. När våra kunder är nöjda med det vi utfört, det är då också vi kan vara det samma.

Om ni är intresserade utav en mer kontinuerlig hjälp som tillåter er att lägga all städning helt på hyllan så är vårt städabonnemang lösningen för er. Genom vårt abonnemang så kommer ni att få överenskommen assistans regelbundet även framöver på samma dag och samma tidpunkt och till största mån utfört av samma person / personer. På så vis kan ni också vara trygga i att resultatet blir det samma varje gång när ni anlitar vår städfirma.


CaMa Service gör ert liv enklare

Vad skulle ni behöva för att få mer tid över till annat eller för att förbättra era miljöer för högre trivsel?

Vi vet vad vi kan göra för er runt om i Stockholm men är nu också nyfikna på att höra era unika drömmar och önskemål. Oavsett om det handlar om enstaka punktinsatser eller löpande ingripanden så lovar vi att göra vårt yttersta för att toppa era förväntningar.

Kika runt här på vår sida och läs mer kring de olika tjänsterna vi har eller ring oss direkt och låt oss beskriva närmre vad vi kan och vad vi gör för vår redan nöjda kundbas.

För att kunna ge er alla det där lilla extra som just ni behöver så formar vi alltid alla våra städlösningar utifrån era egna behov och förväntningar på oss. Vi är flexibla för att kunna hålla oss tillgängliga efter era tider och lyhörda för att anpassa assistansen utifrån era förutsättningar och krav. Utifrån era önskemål så kan vi också utföra även tvätt, strykning, lättare inköp av sådant ni behöver eller utgång med hund. Det är ni som har ett behov och vi arbetar hårt för att uppfylla vart och ett utav dem.

Våra nöjda kunder och vårt goda rykte är kvittot vi har på våra medarbetares stora effektivitet och något som vi är stolta över och arbetar hårt för att vidga och behålla. Låt oss visa vad vi kan även för er. Tillsammans kan vi hitta en väg där städningen inte längre blir ångestfylld utan endom givande.


CaMa Service – Städhjälp för tid och rum

Som professionell städfirma med över 10 års erfarenhet i branschen har vi stor förståelse för att städningen i mångas fall hamnar längst ner på listan över alla pockande prioriteringar man tvingas göra. Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag som inte hittar tiden eller orken till att själva ta tag i sin städning och står här också redo att göra det samma för er. Vi har expertisen och rutinen som krävs, men framförallt så har vi drivet och viljan att överträffa alla våra kunders förväntningar. Med skräddarsydda och prisvärda lösningar möter vi upp era behov och ser till så att ni kan lägga städningen åt sidan en gång för alla.

Alla är vi värda lite extra lyx i våra hektiska liv och vi på CaMa Service är här för att leverera er en guldkant till vardagen. Ring oss eller fyll i vårt kontaktformulär redan idag. Delge oss hur vi skulle kunna förenkla i era liv och låt oss sedan ta fram en passande lösning.

Klicka här för att se vår städningschecklista.


Rena miljöer för ert välbefinnande

Med möjligheten att röra sig i fräscha och rena lokaler följer en mängd olika väsentliga fördelar, dels för vårt mentala plan, men också rent fysiskt. Överlag så känner vi oss alla allmänt mer tillfreds i ordnade och optimala miljöer. En välmående känsla som också väcker större lust åt det vi gör, ökad kreativitet, högre koncentrationsförmåga och generellt sett en bättre inställning till livet.

Städtjänster för privatpersoner

Med vår hjälp och våra städtjänster kan alla få ett hem där de kan slappna av. En oas där de tillåter sig själva att luta sig tillbaka för en stund och hämta nya krafter åt de uppgifter som väntar utanför vår dörr eller vad som komma skall. Det har bevisats gång på gång hur städade och efterhållna hem skänker större lugn åt de som bor där och ger möjligheten åt dem till att också prestera bättre.

Städtjänster för företag

Även företag och verksamheter oberoende av bransch eller storlek har mycket att vinna på att se efter sina kontor och hålla sina företagslokaler i optimal form. Att ge sina anställda en hälsosam miljö som de trivs i genererar allt som oftast högre effektivitet och större engagemang från samtliga led. Färre sjukskrivningar, högre produktivitet, ökad lönsamhet och ett positivt laddat varumärke. Fördelarna är för många för att ignorera så visa era anställda att ni bryr er och gör alla till vinnare.


Fördelar med CaMa Service städhjälp

  • De som kommer hem till dig och städar är experter på sitt område och ser till så att allt blir gjort utan att något glöms bort.
  • Ångest och stress över städningen som aldrig blir gjord kan bli ett minne blott.
  • Du sparar in på både tid och ork för att lägga på annat.
  • Trivsel, glädje, kreativitet, välbefinnande, lugn, återhämtning m.m. Kontinuerlig städning bidrar med fördelar för alla på ett både psykiskt och fysiskt plan.


Flexibla städtjänster utifrån era önskemål och krav

När ni ber oss på CaMa Service om hjälp så kommer ni alltid att få en professionell och övergripande städning som svar. En städning som inkluderar samtliga standardytor samt alla de övriga som ni också gärna ser att vi tar oss an. Med mopp också trasa går våra mycket duktiga medarbetar in i minsta vrå och lämnar aldrig någonting åt slumpen. Inga jobb lämnas innan vi känner stolthet över det som utförts eller era önskemål överträffats. Vi garanterar ett fullt fläckfritt resultat som består längre.

Vad er städhjälp ska inkludera eller hur ofta ni önskar vårt besök är helt upp till er. Vi på CaMa Service ser till att hålla oss lyhörda och tillgängliga för att bemöta era önskemål så långt det går oavsett om ni anlitar oss för enstaka punktinsatser eller större helhetskoncept. Söker ni en fortlöpande och kontinuerlig lösning så har vi också städabonnemang skapade för er. Genom att teckna ett abonnemang hos oss så kommer ni att kunna sluta fundera över städningen en gång för alla. Då kommer våra skickliga medarbetare hem till er utifrån tidigare överenskommelse och vi ser också till så att det är samma person / personer som kommer på besök.

För att vi ska kunna möta upp med våra städtjänster på absolut bästa möjliga sätt så önskar vi tydliga upplysningar från er kring vad ni förväntar er och krav som ni har.


Vi ger er mer tid över till annat

Är ni en av alla de som länge gått och trott att en städfirmas tjänster inte var något för er? Då är det hög tid att tänka om. Aldrig tidigare har våra professionella städtjänster varit så efterfrågade som nu. Allt fler har insett fördelarna i professionell hjälp utifrån för att lägga mer av sin värdefulla tid på vad som för dem faktiskt betyder mer. Ge oss möjligheten att visa också er vad vår hjälp innebär och spar er tid och ork till annat. Enkelt, effektivt och prisvärt. Städhjälp så som vi hade velat ha det.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.