08-684 093 43

Städfirma i Åkersberga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Åkersberga

Ork som tryter eller tid som inte räcker till? Efter att ha arbetar inom branschen nu i flera år så vet vi också av erfarenhet att du inte är den enda. Dagligen hjälper vi både privatpersoner och företag oavsett bransch som känner just så så att de i sin tur får en möjlighet till att lägga städningen helt åt sidan också fokusera på sådant som känns viktigare.

Hur skulle vi på CaMa Service kunna hjälpa er i Åkersberga? Samtliga medarbetare har kunskapen och rutinen som krävs för att kunna höja er trivsel och ge er det just ni behöver i effektiva och professionella paket. Ring och delge oss era önskemål så att vi i vår tur kan ta fram en lösning som ger er vad ni behöver.


Flexibla tjänster för boende i Åkersberga

Drömmer ni om ett renare och trevligare hem eller känner ni att era kontorsmiljöer skulle kunna förbättras för era anställdas skull genom regelbunden rengöring? Dagligen besöker vi företag, föreningar och individer för att ge dom vad de behöver och vi är oerhört tacksamma över att få hjälpa till. Vi håller oss lyhörda och formar alltid våra tjänster utifrån våra unika kunders egna önskemål och arbetar sedan effektivt och professionellt för att genomföra uppgiften med toppresultat.

Daglig städning, veckovis eller enbart vid behov? Ni styr själva hur ofta ni vill ha oss på besök och vad ni önskar oss göra när vi väl är där. För er som sedan söker mer löpande och långsiktiga lösningar så har vi abonnemangsstädning. När ni tecknat ett abonnemang hos oss så kommer vi att fylla era behov kontinuerligt i framtiden så att ni kan släppa städningen helt. Tillsammans bestämmer vi ett datum och en tid då städningen regelbundet ska infalla och sedan ser vi också till så att det är samma person som besöker er gång på gång.


Effektiv städning som underlättar

Ni får tid över till annat än just städning, arbetet blir utfört av proffs som vet hur och vad som ska göras och ni slipper ångesten av att påminnas om städningen som aldrig blir gjord.

För inte alls så länge sen betraktades städhjälp utifrån som överflöd men trenderna ser helt annorlunda ut idag. Fler och fler har insett fördelarna med våra professionella tjänster. Företags lönsamhet kan skjutas i höjden genom optimal kontorsmiljö. Privatpersoner finner större frid i sina hem och butiker får genom oss en mycket betydande konkurrensfördel. Varför inte kika närmre på vad vår städning skulle kunna göra för just er.


Låt oss hjälpa er i Åkersberga

Söker ni efter en kunnig och erfaren städfirma som arbetar lyhört med kvalitet och omsorg i allt de gör så har ni hittat rätt. Våra medarbetare är vår största tillgång och vi är oerhört nöjda över vad vi åstadkommit under alla år. Beskriv vad ni söker och ta sedan del av vår expertis.

Det är tillsammans som vi kommer att kunna skapa en trevligare tillvaro.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Åkersberga

Söker ni en lösning som ger er mer tid eller som tillåter er att sova gott utan ångest om kvällarna? Då är vi på CaMa Service firman för er i Åkersberga. Med över 10 års erfarenhet från branschen vågar vi kalla oss proffs och vet att vi kan ge er det just ni behöver. Vi byggde vår verksamhet för att dra det tyngsta lasset åt människor i och runt om Åkersberga och hoppas på att få möjligheten att göra det även för er.

Det vi erbjuder marknaden idag är allomfattande helhetslösningar för allt inom flytt och städ. Oavsett om ni vill slippa rengöringen och flytten helt eller om ni vill ha vår hjälp för enstaka bitar så kommer vi att kunna ta fram den rätta lösningen för er. I dagsläget hjälper vi både privatpersoner och företag av alla dess slag med tjänster som gör deras vardag enklare. Vi vet vad enkelhet och reda kan göra för en människa och vet hur vi ska ta er alla dit till förmånliga priser.

Låt oss nu få höra vad vi skulle kunna göra för er i Åkersberga. Våra medarbetare ger alltid 110% och när ni anlitar oss är ni alltid i trygga händer. Vi är försäkrade, har de tillstånd som krävs och arbetar alltid noggrant och omsorgsfullt utan att för den sakens skull behöva tumma på effektiviteten. Ta er en titt över våra tjänster eller kontakta oss med en gång. Låt oss beskriva mer om oss och vad vi gör och svara på era eventuella frågor. Som kvitto på vår kompetens har vi idag byggt upp både ett positivt rykte och en nöjd kundbas som vi enträget arbetar för att stärka. Låt oss  hitta vägen framåt tillsammans.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.