08-684 093 43

Städfirma i Bålsta

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Bålsta

Har ni samma problem som flera andra i och runt om Bålsta? Att det är svårt att få ihop dygnets 24 timmar? Vi lever idag i ett samhälle med många måsten och får göra olika uppoffringar där städningen blir lidande. Vi ägnar väldigt mycket tid åt arbete och det som blir över ser vi helst till att umgås med familj och fritidsaktiviteter. Det gör att man varken hinner eller orkar ta sig an de där dammtussarna i hörnen, eller fläckar på fönsterna och golven oavsett om man vill det eller inte. Alla ni som känner igen er, det är för er vi på CaMa Service startade och vår verksamhet. Vi vet hur stressande och inte minst tidskrävande städning kan vara och vi vill finnas till er hjälp så att ni kan släppa den stressen en gång för alla och ägna er åt just det som verkligen betyder.


Anlitar ni oss som professionell städfirma i Bålsta kan ni alltid vara säkra på att ni får ett klanderfritt städresultat av högsta kvalité. I väldigt många år har vi assisterat och hjälpt både privatpersoner, företag liksom föreningar och fastighetsägare med deras städuppdrag för att underlätta och sätta en guldkant på deras vardag. Samtliga medarbetare har rätt kompetens och samma vinnande inställning till vår uppgift och på det sättet kan vi garantera alla våra kunder det absolut bästa för dem. 

Om ni vill veta mer om vad vi som erfaren städfirma skulle kunna göra för er, så är ni varmt välkomna att höra av er. Berätta gärna om era behov samt önskemål och låt oss därefter få återkomma med en lösning som vi tror ska hjälpa just dig.


Professionell städfirma gör jobbet snabbt och rätt

Fördelarna du får genom att anlita en professionell städfirma här i Bålsta är många och genom våra förmånliga priser kan fler ta del utav våra städtjänster och njuta av fläckfria städade resultat. Vi vet att rena miljöer gör underverk och tycker att det är något som alla förtjänar att uppleva. Det är därför det både är enkelt och lönsamt att anlita oss på CaMa Service för att få städhjälp av alla dess slag. Vi arbetar flexibelt och finns tillgängliga med anledning för att kunna ge alla kunder precis det de är i behov av för att få sina önskemål uppfyllda. Vi är effektiva utan att tumma på kvalité och service och det är det som gör vår städning fläckfri.


Fördelarna med att anlita oss som städfirma i Bålsta


  • Med CaMa Service som städfirma kommer du som kund spara in ovärderlig tid som man istället kan lägga på sin familj, vänner och fritidssysslor som man får ut mer glädje av.
  • Våra medarbetare som hjälper till med ens städuppdrag är erfarna och utbildade och det är de som utmärker oss till experter. Inget sopas under sängen utan lämnas med högsta kvalité. Oavsett vilka förutsättningarna är så tar vårdarna hand om uppgiften och har alla redskap samt kunskap som krävs för att få städningen gjord på lämpligast möjliga vis.


Ett brett städutbud för er i Bålsta

Med våra tjänster kan alla få det där städade, väldoftande och rogivande hemmet som de flesta drömmer om. På arbetsplatsen leder rena optimala förhållanden till mer produktivitet och trivsel på arbetet. Vi lämnar inga fönster fläckiga efter att våra duktiga fönsterputsare tagit sig an dem, och samtliga trappuppgångar som vi runt om i Bålsta städat ger positiva intryck efter att vi varit där.

Vi erbjuder städtjänster för hemmet, kontoret, trapphus och entréer samt butiksstädning. I tjänsten ingår helhetslösningar eller enbart det ni önskar att få hjälp med. Så som fönsterputs eller att endast golvrengörning.
Vårt mål med verksamheten i Bålsta är att fungera som en helhetslösning inom städ för samtliga som behöver hjälp och vill underlätta sin vardag. Vårt utbud idag är därför fyllt till bredden med professionella tjänster. Oavsett så skräddarsyr vi våra tjänster utifrån kundens förväntningar och krav. Inget behov anses vara för litet eller stort för oss och går alltid in med fullt engagemang i det vi åtar oss. Vi är inte nöjda förrän våra kunder ger oss klartecken.

Så om ni är intresserade utav en mer kontinuerlig hjälp som tillåter er att lägga all er städning på hyllan så är vårt städabonnemang rätt lösning för er. Genom vår tjänst kommer vi överens om regelbunden assistans framöver på samma dag och tidpunkt och till största förmån utfört av samma person/personer. På det sättet kan ni känna trygghet i att resultatet alltid blir desamma när ni anlitar vår städfirma.

Allmänt om flytt- och städtjänster i Bålsta

Bålsta- En liten mysig ort med många små charmiga restauranger, fantastiska Åberg muséet och den omtalade tågstationen. Skulle ni också vilja få mer tid till annat och njuta av er lediga tid? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss på CaMa Service och spara in på er värdefulla tid. Vi är en flytt- och städfirma i Bålsta med lång erfarenhet inom branschen med ett stort fokus på god service och inte minst kvalité. Ring eller mejla oss redan idag och beskriv era önskemål om hur vi skulle kunna underlätta och skänka mer glädje i er vardag.

På CaMa Service erbjuder vi allt inom städ och flytt genom unikt kundanpassad och mycket prisvärda lösningar. I vårt professionella utbud av tjänster kan vi idag också presentera magasinering. Det som därmed skiljer oss från många andra inom vår bransch är möjligheten att leverera er allomfattande helhetslösningar där effektivitet och kvalitét alltid står i fokus. Det är enkelt att anlita oss och aldrig onödigt dyrt. Vi erbjuder er helt enkelt allt vi gör precis så som vi själva hade önskat att det varit.

Hur skulle vi kunna hjälpa just er i Bålsta för att säkra upp och effektivisera er flytt eller göra era inomhusmiljöer optimala? Idag består vår kundkrets av allt ifrån privatpersoner och företag inom alla dess branscher till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som alla tar del av fördelarna man får med vår hjälp. Låt oss ge er samma glädje och ro genom att tillsammans stärka den mysiga känslan i Bålsta och göra den än mer gemytlig för oss alla.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.