08-684 093 43

Städfirma i Botkyrka

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Det självklara valet av städfirma i Botkyrka

Finns det någon idag som inte skulle tacka ja till all hjälp som finns för att själv kunna få en lugnare vardag? Att tiden inte räcker till är ett av de största standardproblemen som upplevs i våra samhällen idag men vi på CaMa Service kan åtminstone hjälpa er en bit på vägen mot lösningen. I många år har vi försett både företag och privatpersoner liksom fastighetsägare av alla dess slag med våra noggrant framtagna städtjänster så att de i sin tur kunnat lägga sin tid på annat. Samtliga i vår personal besitter den rätta kompetensen och inställningen för att kunna möta upp samtliga av våra kunders olika förfrågningar och leverera det absolut bästa för just dom.

Inbjudande trapphus, rena kontorsmiljöer, effektiv flyttstädning eller möjligheten till att komma hem till ett hem som glänser. Oavsett förväntningar kan vi som städfirma i Botkyrka leva upp till era förväntningar.
Låt inte städningen och er tillvaro lida. Kontakta oss istället redan idag så kan vi tillsammans komma fram till den perfekta lösningen som passar just er. Vi vet vad optimala miljöer kommer kunna göra för er både hemma och på ert arbete. Nu vill vi få möjligheten att också visa er.


Effektivt och professionellt

Är man en av dem som ännu inte testat hur det är att ta in hjälp ifrån en städfirma så kommer man bli glatt överraskad över vad som väntar. Det är inte alls någon onödig lyx som bara är ämnad för vissa likt man trott förr utan faktum är att fler än vad man kanske egentligen tror nyttjar städtjänster, både företag liksom privatpersoner. Tack vare den ökande efterfrågan så har dessutom fler och fler firmor dykt upp och de flesta utav dem har fått pressa sina priser rejält.

Vill man inte lägga så mycket tid på sin städning eller riskera att verksamheten på något vis blir lidande tack vare bristen av tid till städningen så gör man rätt i att be om hjälp.

Fördelarna med professionell hjälp är många och vi som städfirma i Botkyrka kan ge er dem alla.

CaMa Service – Er allomfattande städfirma

Vi hjälper till med hemstädningen, att hålla rent och fräscht på kontor och storstädar trapphus för att optimera besökares första intryck. Vi putsar fönster, städar i butiker och därtill så mycket, mycket mer beroende på vad som efterfrågas. Alltid helt utifrån varje kunds unika behov men med samma kvalitativa slutresultat och priser som uppskattas. Regelbundet eller vid behov, det valet gör givetvis ni. Oavsett så kommer vi se till så att ni får det ni behöver.


Låt oss höra mer om hur vi kan hjälpa er

Vi startade vår verksamhet för många år sedan i hopp om att få vara med och hjälpa människor och företag till en vackrare vardag och vi är oerhört stolta över vart vi är idag. Stadigt har vi växt och kan numera presentera ett brett utbud av städtjänster åt er liksom samtliga av våra redan nöjda kunder. Nu vill vi höra mer om hur vi skulle kunna hjälpa just er som bor i Botkyrka. Ring, maila eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snabbast möjligast med en anpassad lösning endast för er.

Tipsammans ser vi till att göra vardagen något vackrare.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.