08-684 093 43

Städfirma i Bromma

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Bromma

Känner ni också att dygnets timmar inte riktigt räcker till och att er städning, vare sig ni vill det eller ej, blir lidande? Att familjen, jobbet och fritiden upptar all er vakna tid så att ni varken hinner eller har ork kvar till att ta hand om de där envisa dammtussarna i vrårna eller fönstrens missprydande fläckar? Då finns vi på CaMa Service här för er. Som erfaren städfirma i Bromma vet vi precis hur tidskrävande och ansträngande städning kan va och vill därför med våra tjänster också finnas här till er hjälp. Vi ser till så att er städning blir utförd på bästa tänkbara sätt så att ni i er tur kan rikta hela ert fulla fokus på sådant som betyder mer.

När ni anlitar oss för att ta del av vårt tjänsteutbud så är ni alltid i trygga händer. Vi garanterar samtliga utav våra kunder fulländade och professionellt utarbetade resultat som överensstämmer med er förväntningar och önskemål. Vi formar alla våra städuppdrag som de unika uppdrag de är och vi värnar om det goda rykte och den kundkrets vi hittills byggt upp som ett kvitto på väl utfört jobb.

Vad behöver ni av oss som städfirma Bromma för att göra er vardag något enklare? Hör av er och låt oss ta del av era specifika behov eller drömmar så att vi kan ta fram en lösning som matchar era förväntningar.


Effektiv städfirma för er i Bromma

Vi vet vad rena och städade miljöer kan göra för alla de som vistas där eller för verksamheters lönsamhet som helhet och erbjuder därför också flexibla lösningar till både privatpersoner som företag. Ett rogivande hem, trivsamma arbetsplatser, inbjudande trapphus, säljande butiksytor och fönster som blänker. Vi på CaMa Service har vad som krävs för att ge er tillvaro det där lilla extra som förgyller och det är era önskemål som styr. Om så önskas så kan vi också bistå med ytterligare hjälp så som exempelvis utgång med hunden, strykning, tvätt och enklare inköp.

Abonnerad städhjälp

Hur frekvent ni skulle vilja ha vår hjälp är ert beslut. Oavsett om ni önskar assistans dagligen, veckovis eller enbart då behovet är som störst så kommer vi att få arbetet gjort med samma engagemang. För er som söker hjälp under mer regelbundna former kan vi dock rekommendera vårt städabonnemang. Efter att ni tecknat ett abonnemang hos oss så kommer ni utifrån överenskommelse att även löpande få vår hjälp och då med samma intervall och utfört av samma medarbetare varje gång. På så vis kan ni släppa städuppgiften helt och samtidigt känner er extra trygga i att arbetet blir lika väl utfört gång på gång.


Vi gör livet enklare i Bromma

Oavsett om ni anlitar oss på CaMa Service för hjälp till ert företag eller som privatperson så kommer vi att kunna ge er det som just ni i Bromma behöver. Ta er gärna en närmre titt på våra tjänster här på vår sida eller ring oss direkt och dela med er av era önskemål. Tillsammans kan vi sedan ta fram en lösning ämnad för er och göra tillvaron både vackrare och enklare.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Bromma

Få kan undgå att bli förälskade i Bromma. En stadsdel lätt att älska med sina vackra fastigheter och perfekta läge. Med era behov och våra professionella tjänster kan vi tillsammans hjälpas åt och förstärka dess positiva intryck.

I över 10 års tid har vi assisterat och hjälpt människor och företag i och runt om Bromma vid flytt och städ och har kapacitet och kunskap som krävs för att forma våra tjänster helt utifrån er. Oavsett vad ni önskar från oss så kan ni alltid räkna med 110% engagemang från oss.

Det vi kan göra för er i Bromma inkluderat allt ni behöver inom flytt och städ. Vi levererar er flexibla tjänster som skänker er mer tid och optimerar er tillvaro och livskvalité. Det som får oss att sticka ut i mängden av verksamma inom vår bransch är möjligheten som vi har till att erbjuda helhetslösningar där precis allt för er flytt samt städ inkluderas. Allt ni behöver för att minska er stress och lätta på trycket som idag vilar på era egna axlar.

Att anlita oss på CaMa Service ska inte vara svårt och vi håller oss både tillgängliga och flexibla för att finnas till hands vid era behov. Vi arbetar lyhört med kund i fokus och lämnar aldrig vårt jobb innan vi fått fram resultat som vi själva skulle vilja ha dem. Kvalité och professionalism är ledord för allt vi gör och nu är vi nyfikna på hur vi och våra kunniga tjänster skulle kunna hjälpa er i Bromma. Hör av er till oss och låt oss ta del av era drömmar.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.