08-684 093 43

Butiksstädning

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

CaMa Service Butiksstädning – För positiva intryck varje gång

En fräsch butik skapar trivsel och bygger förtroende samtidigt som också kundernas betalningsvilja stärks. Att ta in en professionell städfirma utifrån och låta de se över butikens ytor är därför inte bara effektivt, det kan också visa sig vara den bästa investeringen ni gör, både idag och för framtiden. Med en ren butiksmiljö kommer ni omedelbart att ge alla era kunder en trevligare upplevelse och ett positivt intryck som består av er butik samt av produkterna ni erbjuder. Vi som arbetar här på CaMa Service förstår kundernas krav och vet vad som krävs för att skapa den där gynnsamma atmosfären hos er som får era kunder att stanna.

Under alla de år som vi varit verksamma inom branschen har vi levererat gynnsamma städtjänster åt nöjda butiker, stora som små, som underlättat och satt guldkant på deras vardag. Låt oss nu få lyssna till era behov så att vi i vår tur kan ta fram en anpassad lösning också för er. Det är era behov som styr vår arbetsdag och vi håller oss givetvis både flexibla och tillgängliga för att finnas där då det behövs och utifrån era öppettider och agendor.


Professionell butiksstädning lönar sig

Konsumenter idag är kräsna och det sista ni vill är att de ska känna sig obekväma i er butik och vända sig till någon av era konkurrenter. Med en ren butiksmiljö i kombination med riktigt god service kan ni faktiskt forma en av era viktigaste konkurrensfördelar. Att anlita oss och ta del av vår kunniga städning medför ovärderliga fördelar både åt er verksamhet och era kunder samtidigt som ni visar omtanke och värnar om era anställda.

Fördelar genom CaMa Service Butiksstädning:

  • Trivseln hos era kunder höjs och får dem att vilja stanna samt återvända gång på gång för nya besök.
  • Köplusten kommer också den att öka vilket leder till en stadig och ökad lönsamhet för er.
  • I en städad butikslokal kommer era produkter att presenteras både enklare och effektivare utan att något annat stör.
  • Förtroendet för er och det ni säljer ökar.
  • Ert positiva rykte sprids och ert varumärke stärks.
  • Era anställda kommer också att trivas bättre på sin arbetsplats vilket i sin tur leder till färre sjuktillfällen och ett större engagemang på plats.
  • Tillslut kommer det starkaste argumentet för att be om vår hjälp: Era anställda slipper lägga tid på att hålla ordning och kan istället lägga allt sitt fokus och all sin energi på det som faktiskt är allra viktigast för er – era kunder!

Vi ser till att hålla er butik i ett presentabelt och strålande skick så att ni i er tur kan värna om era betalande kunder. Tillsammans skapar vi en vinnande lösning som tar er till nästa nivå där ökad lönsamhet och högre konkurrenskraft väntar.


Vi ser till helheten

Kraven på städning av butiker är höga men vi har genom erfarenhet och studier kunskapen som krävs för att nå upp till dem oavsett om det gäller dagligvaruhandeln eller detaljhandeln. Det är så mycket mer än golvet som behöver städas för att butiken ska andas renlighet och ge det positiva intryck som man hoppas på. Vi dammsuger era mattor, torkar samtliga fria ytor och ser till så att speglar, skyltfönster och andra glaspartier frigörs från smuts och fingeravtryck som annars sänker helhetsintrycket. Som rutinerad städfirma ser vi till helheten och betraktar minsta lilla detalj för att inte lämna något åt slumpen.

För att det också är viktigt att ni trivs där ni arbetar så ser vi också till så att era bakomliggande rum och lokaler hålls i ett gott skick. Genom att städa kök och lunchrum ser vi till så att era raster kan tas i miljöer som hjälper er att slappna av och hämta nya krafter. Vi håller också ordning i era hygienutrymmen så att de förblir fräscha och om ni vill så lägger vi också vår hand över era kontor och skapar ordning och reda. Det är enbart era behov som sätter våra gränser och vi har både produkter och engagemang för att uppnå era önskemål. Givetvis så använder vi bara medel som godkänts och är snälla mot både oss människor och vår miljö samt vårt klimat.


Anpassningsbara lösningar för er butiksstädning

Att anlita oss på CaMa Service är både effektivt och smidigt och inte heller onödigt dyrt. Skulle ni liksom mängder av andra butiker uppskatta lite professionell hjälp med er butiksstädning så kontakta oss. Berätta om er butik, hur era dagar ser ut och vad ni skulle behöva för att ge er kunder en trevligare upplevelse då de stiger in hos er. Tillsammans kommer vi sedan att kunna ta fram en lösning som stämmer in på era krav och en städfrekvens som känns lämplig. Frekvensen bör bestämmas utifrån butiksbransch och kundruljans. Oavsett hur ofta ni önskar vårt besök så håller vi oss givetvis flexibla och anpassar oss efter hur era öppettider ser ut och när det passar bäst med butiksstädning för er.

Lägg ert fokus på vad ni är bäst på och låt oss rå om era lokaler åt er.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Stockholm – Skåne Skåne – Stockholm
Varannan helg

Stockholm – Göteborg Göteborg – Stockholm
Varannan helg

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2017 CaMa Service AB. All rights reserved.