08-684 093 43

Butiksstädning i Åkersberga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Butiksstädning i Åkersberga utifrån ert behov

Rena och städade butiker borde vara en självklarhet för alla. Kundernas upplevelser blir betydligt mer positiva i fräscha miljöer samtidigt som också förtroendet för er och ert varumärke stärks. Vi på CaMa Service vet vad riktigt proffsig butiksstädning kan göra för er butiker i Åkersberga och hoppas innerligt på att få föra vår kunskap vidare till er. Vi anpassar givetvis allt vårt städarbete utifrån era tider och håller oss flexibla i vårt utförande för att ge er det just ni behöver.

Är ni redo för ett första möte eller har ni några frågor kring vår butiksstädning i Åkersberga som ni önskar få svar på först så är ni mer än välkomna att höra av er till oss. Tillsammans kommer vi att kunna stärka er butiks lönsamhet och konvertera era besökare in till trogna kunder.


Butiksmiljöer som gynnar er i Åkersberga

För att bra städresultat ska kunna uppnås så krävs det att personalen som rår om den besitter god kompetens. Speciellt då det handlar om rengöring inom dagvaruhandel och i livsmedelsbutiker.

Här på CaMa Service har vi både kunskap och erfarenhet genom tio år i branschen och vet hur vi ska nå upp till den höga standard som krävs. När ni anlitar oss så lämnar du alltid över din butik i trygga händer. Vi arbetar effektivt, flexibelt och professionellt för att ge er och alla era kunder den bästa av alla upplevelser i butiksmiljön.

Rena butiksytor, fräscha lunchrum och städade kontor. Vad skulle ni behöva för att förbättra er butiks atmosfär. Fördelarna är för många för att blunda för och vi kan genom vår butiksstädning leverera dem alla åt er i effektiva och prisvärda förpackningar. Med vår hjälp kan er butiksmiljö tillsammans med er goda service ge er en ovärderlig konkurrensfördel.


Kompetent städpersonal för er butiksstädning

En ren butik får era kunder att stanna och väcker liv i ett större köpbegär inom dem. På så vis kommer ni att kunna stärka och öka er fortsatta lönsamhet samtidigt som ni också bygger upp ett mäktigt konkurrensmedel och säkrar upp för en betryggande framtid.

Vad skulle vi som engagerad och kompetent städfirma kunna göra för er? Hör av er till oss och berätta om era behov och hur vi skulle kunna underlätta i er vardag och verksamhet. Att anlita oss är varken krävande eller svårt. Utifrån era önskemål tar vi oss an er totala städning så att ni i er tur kan fokusera fullt på era kunder och annat mer väsentligt.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.